Telefonblokke

På Grafical.dk kan du købe billige telefonblokke. Vælg mellem A6, A7 og A5. Blanke eller med fortrykte rubrikker, samt Post-its så du kan sætte telefonbeskeden fast. Se også Flipoverpapir og Grafiske blokke. Telefonblokke, ja det hedder de bare. Men man må da gå ud fra at de har fået deres navn fordi da alle havde fastnet telefoner var det en god størrelse blok at have liggende ved siden af telefonen. På denne måde havde man altid lige telefonblokke til at skrive noter på og måske nogle telefonnumre som man skulle huske. I dag har de fleste mobiltelefoner, men lur mig om ikke der er nogle generationer som stadig har den samme telefon og de samme slags telefonblokke som de havde da de var unge. Det er lidt sjovt som tiden har ændret sig og nogle generationer kan godt have svært ved at følge med og det er da helt forståeligt så hurtigt som det rent faktisk går med udviklingen.

Ting som ikke har ændret sig er udvalget af telefonblokke og her hos Grafical.dk kan du også stadig bestille blokke som er specielt lavet til telefonbeskeder. De er simpelthen trykt med til, fra osv. i forhold til de hvide telefonblokke som er hvide og uden tryk.

Det er jo lidt en smags sag hvilke blokke som folk foretrækker til at ligge ved telefonen eller til at skrive dagens indkøbsseddel på. Nogle foretrækker post-it blokke hvor andre hellere vil have standardblokke som måske er lidt større.

Telefonblokke er jo egentlig en slags små mini skriveblokke, hvor du kan skrive små notater, så du ikke skal bruge et stort stykke papir på en lille besked.