Tegneblok

Her kan du købe en billig tegneblok, kunstnerblok, akvarelblok og skitseblok. Essentielt udstyr til tegnestuen eller for kunstneren. Vælg f.eks. en tegneblok der er designet til ikke at lade blæk sive igennem lagene. Find en tegneblok eller skitseblok i mange forskellige størrelser til en fair pris i denne varegruppe. I mange tilfælde er en stor tegneblok rar, hvis du skal lave detaljerede skitser, men den kan være besværlig at arbejde med og direkte umulig at have med på farten. Derfor har vi naturligvis også et godt udvalg af små tegneblokke, så du kan have en lille tegneblok med i din oppakning, hvored du drager hen. Så er du altid klar til at tegne, hvis lysten og det rette motiv byder sig.

Her i varegruppen har vi også samlet en række maleblokke. De er særligt designet til at kunne anvendes med maling eller tusser, og beskytter dermed de underlæggende sider mod de våde farver. Det samme kan du ikke forvente af en tegneblok, der er designet til brug med blyanter, kridtfarver eller andre "tørere" skriveredskaber.

Mangler du også noget at skrive eller tegne med på dine blokke? Så tjek vores store udvalg af skriveredskaber Her finder du bl.a. tuscher, blyanter, kuglepenne mm.