Tandex

Tandex tandbørster, tandpasta, tandtråd og tandstikker ✓ Stort udvalg i Tandex ✓ Tilbudspriser ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Tandex - Køb Tandex tandbørste billigt online

Her kan du købe Tandex tandbørste online og få tandbørsterne leveret hurtigt direkte til din adresse. Vi har både Tandex tandbørste til børn 2-6 år, til junior 6-12 år og til voksne. Du kan vælge tandbørster med forskellige hårdheder - blød eller medium. I denne varegruppe finder du også Tandex mellemrumsbørste, tandtråd og tandstikker samt Tandex 1, som er god til at komme helt ind til de bagerste kindtænder.

Hård eller blød Tandex

Vores junior Tandex tandbørste egner sig til børn i alderen 6 - 12 år. Disse tandbørster har et medium blødt tandbørstehoved samt et bredt og solidt håndtag eller skaft, så det er godt at holde ved, så du kan få børstet dit barns tænder og tandkød ordentligt uden dog at få slibeskader.

Tandex tandbørste til børn, junior og voksne. Vi har billige priser og et stort udvalg af Tandex tandbørster og mellemrumsbørster til hurtig levering direkte til din adresse. Prisgaranti og +10.000 Trustpilot anmeldelser. Til de små børn på 2 - 6 år anbefaler vi vores børne Tandex tandbørste model 4, der har bløde eller soft børster, så du ikke kommer til at ridse eller slibe for meget på barnets tandkød eller tænder. Børne tandbørsterne tåler at blive skoldet.

Tandex solo tandbørste

Vi sælger også solotandbørste, som er beregnet på at børste tandkødet og de bagerste kindtænder. En af vores mest populære tandbørster er Tandex 44 med medium hårdhed, som er en klassisk Tandex tandbørste til voksne, som man holder rigtig godt ved. Tandbørsten har et ergonomisk håndtag eller tandbørsteskaft og en skrå nakke, så tandbørstningen bliver optimal med sådan en manuel gammeldags tandbørste.

Vi sælger også engangstandbørster til billige priser men ikke elektrisk tandbørste.