Takkekort

Takkekort til tilbudspriser. Køb billige takkekort hos os ✓ Hurtig levering ✓ Super kundeservice ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb takkekort » Stort udvalg af billige takkekort

Har du holdt en dejlig fest og vil du gerne vise hvor meget du sætter pris på, at dine gæster deltog? Eller har du mistet en du holder af og gerne vil sige tak for opmærksomheden med et takkekort begravelse? Så er et takkekort en optimal måde at vise sin taknemmelighed på. På Grafical.dk kan du finde takkekort til tilbudspriser med hurtig levering direkte til dig. Stort udvalg af forskellige billige takkekort.

Gode tips til at skrive en god takkekort tekst

Et god tip er, at du skal prøve på at lave din tekst til takkekort så personlig som muligt, så det ikke bare er den samme tekst i alle kort du sender ud. Det kan f.eks. være, at du/i har nogle gode minder med vedkommende du skriver til, som du specifikt gerne vil nævne. Hvis du har fået en gave fra gæsten, kan du nævne hvor glad du er for den og hvad det betyder for dig. Du kan også vælge at skrive teksten i kortet med en god kuglepen, så dit takkekort bliver endnu mere personligt.

Hvilken type takkekort skal jeg vælge?

Grafical.dk forhandler forskellige typer af billige takkekort. Når man skal vælge sine takkekort, er der rigtig mange muligheder. Det er helt op til dig selv, men du skal lige overeje, om det skal være hurtigt og nemt, eller om du er mere kreativ og f.eks. vil brodere et flot mønster i dine takkekort eller påsætte et billede. Vi har blandt andet klassiske takkekort med kuverter i hvid og cremefarve, og disse findes i flere størrelser. Se vores udvalg igennem og se om du kan finde noget, der lever op til dine ønsker.

Takkekort konfirmation

Efter den unge konfirmand forhåbentligt har haft en rigtig god dag og gæsterne er taget hjem, skal man lige have ryddet op og tage hjem og slappe af igen. Det kan ske, at konfirmanden ikke er imponeret over at skulle rejse sig op i selskabet og takke for gaver og at gæsterne ville komme. Derfor er det oplagt at sætte sig ned et par dage efter begivenheden og lave et flot takkekort til konfirmation sammen med den unge dreng/pige. På den måde får man et par hyggelige timer sammen til at lave konfirmations takkekort og snakke om den dejlige dag. Derudover kan i også hjælpe hinanden med at lave en god takkekort konfirmation tekst.

Takkekort bryllup med billede

Tillykke med et veloverstået bryllup! I har måske bestemt jer for at skulle på en dejlig bryllupsrejse, og så er det jo oplagt at få lavet en rigtig god takkekort bryllup tekst, og få sendt jeres takkekort ud hurtigst muligt. I dit kort til bryllup kan du vælge at sætte et flot billede af brudeparret på dit kort til bryllup, eller du hvis i har fået taget billeder af alle deltagende gæster på dagen, kan du give dit takkekort et ekstra personligt touch ved at sætte billeder af dem på takkekortet.

Takkekort kan også bruges til mange andre begivenheder som f.eks. takkekort begravelse, takkekort bisættelse og takkekort barnedåb. Har du spørgsmål eller bruge for guide eller vejledning, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.