Takkekort

Takkekort til tilbudspriser. Køb billige takkekort hos os ✓ Hurtig levering ✓ Super kundeservice ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb takkekort » Stort udvalg af billige takkekort

Har du holdt en dejlig fest og vil du gerne vise hvor meget du sætter pris på, at dine gæster deltog? Eller har du mistet en du holder af og gerne vil sige tak for opmærksomheden med et takkekort begravelse? Så er et takkekort en optimal måde at vise sin taknemmelighed på. På Grafical.dk kan du finde takkekort til tilbudspriser med hurtig levering direkte til dig. Stort udvalg af forskellige billige takkekort.

Gode tips til at skrive en god takkekort tekst

Et god tip er, at du skal prøve på at lave din tekst til takkekort så personlig som muligt, så det ikke bare er den samme tekst i alle kort du sender ud. Det kan f.eks. være, at du/i har nogle gode minder med vedkommende du skriver til, som du specifikt gerne vil nævne. Hvis du har fået en gave fra gæsten, kan du nævne hvor glad du er for den og hvad det betyder for dig. Du kan også vælge at skrive teksten i kortet med en god kuglepen, så dit takkekort bliver endnu mere personligt.

Hvilken type takkekort skal jeg vælge?

Grafical.dk forhandler forskellige typer af billige takkekort. Når man skal vælge sine takkekort, er der rigtig mange muligheder. Det er helt op til dig selv, men du skal lige overeje, om det skal være hurtigt og nemt, eller om du er mere kreativ og f.eks. vil brodere et flot mønster i dine takkekort eller påsætte et billede. Vi har blandt andet klassiske takkekort med kuverter i hvid og cremefarve, og disse findes i flere størrelser. Se vores udvalg igennem og se om du kan finde noget, der lever op til dine ønsker.

Takkekort konfirmation

Efter den unge konfirmand forhåbentligt har haft en rigtig god dag og gæsterne er taget hjem, skal man lige have ryddet op og tage hjem og slappe af igen. Det kan ske, at konfirmanden ikke er imponeret over at skulle rejse sig op i selskabet og takke for gaver og at gæsterne ville komme. Derfor er det oplagt at sætte sig ned et par dage efter begivenheden og lave et flot takkekort til konfirmation sammen med den unge dreng/pige. På den måde får man et par hyggelige timer sammen til at lave konfirmations takkekort og snakke om den dejlige dag. Derudover kan i også hjælpe hinanden med at lave en god takkekort konfirmation tekst.

Takkekort bryllup med billede

Tillykke med et veloverstået bryllup! I har måske bestemt jer for at skulle på en dejlig bryllupsrejse, og så er det jo oplagt at få lavet en rigtig god takkekort bryllup tekst, og få sendt jeres takkekort ud hurtigst muligt. I dit kort til bryllup kan du vælge at sætte et flot billede af brudeparret på dit kort til bryllup, eller du hvis i har fået taget billeder af alle deltagende gæster på dagen, kan du give dit takkekort et ekstra personligt touch ved at sætte billeder af dem på takkekortet.

Takkekort begravelse

Et takkekort begravelse kan i dag både laves digitalt, men mange benytter sig også stadigvæk af de traditionelle fysiske takkekort. Så inden du gennemfører dit takkekort begravelse køb, skal du lige gøre op med dig selv i hvilken form dit takkekort bisættelse skal være. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af bisættelse takkekort begravelse, som du kan dekorere og skrive i lige som du vil, så du på den måde kan personliggøre dine begravelses kort. Du kan selvfølgelig også altid vælge den lidt lettere løsning med e takkekort.

Mange tænker måske hvad skriver man i et takkekort begravelse, eller hvad skriver man på et kort til begravelse? Det er helt op til dig selv. Nogle vil gerne skrive et langt kort, mens andre hellere vil lave en lille hilsen - Det vigtigste er, at man får vist sin taknemmelighed for de tanker og omsorg der blev vist. Nogle bruger også et takkekort begravelse til at lægge i graven til den afdøde. På den måde kan man få lettet hjertet, og få "sagt" det sidste farvel til den man har mistet.

Her har vi et eksempel på, hvad man kunne skrive i et takkekort begravelse:

Hjertelig tak for deltagelse ved

[Indsæt afdødes navn]
vores kære mor, svigermor, farmor, oldemor og hustrus bisættelse.

Kærlig hilsen

Børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn

(Indsæt dit navn)


Takkekort kan også bruges til mange andre begivenheder som f.eks. takkekort bryllup og takkekort barnedåb. Har du spørgsmål eller bruge for guide eller vejledning, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Takkekort FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om takkekort.

Hvornår kan man bruge et takkekort?

Du kan bruge takkekort til at viske din taknemmelighed til mange forskellige begivenheder. Det kan både være et takkekort til et bryllup, til et barnedåb, en fødselsdag eller en takkekort begravelse. Det er en smart og personlig måde at vise sin taknemmelighed på til de, som har deltaget i begivenheden.

Hvor kan man købe takkekort?

Takkekort kan du finde i et rigtig stort udvalg på Grafical.dk. På vores webshop kan du finde +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter og meget andet. Skulle du have spørgsmål til din bestilling, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på telefon eller mail.