Tærteform

Køb billige tærteform online. Tærteforme i aluminium. ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser

Tærteform » Alu tærteform til faste billige priser

Køb tærteform i aluminium på Grafical.dk. En tærteform findes i flere størrelser. Du kan både finde tærteform 10 cm eller en tærteform 20 cm. Hvis du er i tvivl om hvor stor en alu tærteform er, så kan du klikke ind på produktet og se under produktbeskrivelse. De kan anvendes til alle fødevarer. Super anvendelige til madlavning, bagning og grill. Tærteformene kan tåle temperatur fra -40 grader op til +350 grader. Er du glad for at lave mad, så har du sikkert stødt på disse aluminiums tærteforme. Selvom navnet indikerer tærte, så har disse aluforme, masser af anvendelsesmuligheder.

Tærteform til bagning

Skal du bage kage eller frugttærte, så er tærteforme nemme at anvende. Materialet er let, og gør at kagen er nem at medbringe, f.eks. hvis børnene skal have fødselsdagskage i skolen eller lignende. Du slipper samtidig også for rengøring af kageforme og ildfaste fade, da tærteformen kan smides væk efter brug. Da tærteformen er lavet i bøjeligt aluminium, kan du også nemt få kagen ud af formen, ved simpelt at bøje kanten væk.

Skal du bruge en stor eller lille tærteform?

Tærteforme kan også bruges ved stegning, enten i ovn eller på grillen. På grillen får maden den gode røgede smag, men er i aluformen beskyttet for at brænde på. Du kan lave marinerede kartofler og grøntsager eller krydrede ris mm. Er du i stedet til en lækker dampet laks, så kan en alu tærteform også anvendes. Der er både plads til fisk, krydderurter, grøntsager og hvad du ellers vil give smag med. Hæld væske som hvidvin ved, som både giver smag og damper fisken. Brug alufolie som låg, så smagen bliver ved kødet.

Både ved bagning og stegning, skal du sørge for at smøre med en smule olie eller smør, så maden ikke sætter sig fast i formen.

Billig tærteform

Tærteformene er billige, og du skal derfor ikke tænke på at genanvende dem. Det samme gør sig gældende, hvis du køber vores alufolie, som findes i mange varianter. Skal du have frosset din tærte ned, så husk at lægge fryseposer i din indkøbskurv. Har du spørgsmål til tærteform, så er du altid velkommen til at kontakte Graficals kundeservice. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Tærteform FAQ

Se de ofte stillede spørgsmål om tærteforme nedenfor.

Hvad er en tærteform?

Det er ofte en rund form i aluminium eller keramik, som tåler varme. I formen putter du din tærtedej ned i bunden og op langs kanten. Derefter hælder du fyldet i, og putter tærten ind i formen.

Hvor kan man købe tærteform?

På Grafical.dk kan du købe alu tærteform til faste billige priser.