Tærteform

Alu-tærteformene findes i flere størrelser. De kan anvendes til alle fødevarer. Super anvendelige til madlavning, bagning og grill. Tærteformene kan tåle temperatur fra -40 grader op til +350 grader. Er du glad for at lave mad, så har du sikkert stødt på disse aluminiums tærteforme. Selvom navnet indikerer tærte, så har disse aluforme, masser af anvendelsesmuligheder.

Skal du bage kage eller frugttærte, så er formene nemme at anvende. Materialet er let, og gør at kagen er nem at medbringe, f.eks. hvis børnene skal have fødselsdagskage i skolen eller lignende. Du slipper samtidig også for rengøring af kageforme og ildfaste fade, da tærteformen kan smides væk efter brug. Da tærteformen er lavet i bøjeligt aluminium, kan du også nemt få kagen ud af formen, ved simpelt at bøje kanten væk.

Tærteformene kan også bruges ved stegning, enten i ovn eller på grillen. På grillen får maden den gode røgede smag, men er i aluformen beskyttet for at brænde på. Du kan lave marinerede kartofler og grøntsager eller krydrede ris mm.

Både ved bagning og stegning, skal du sørge for at smøre med en smule olie eller smør, så maden ikke sætter sig fast i formen.

Er du i stedet til en lækker dampet laks, så kan tærteformene også anvendes. Der er både plads til fisk, krydderurter, grøntsager og hvad du ellers vil give smag med. Hæld væske som hvidvin ved, som både giver smag og damper fisken. Brug alufolie som låg, så smagen bliver ved kødet.

Tærteformene er billige, og du skal derfor ikke tænke på at genanvende dem. Det samme gør sig gældende, hvis du køber vores alufolie, som findes i mange varianter.