Storformatprinter

Her finder du vores udvalg af storformat printere til storformat print. Denne type printer kaldes også for bredformat printer eller for en plotterprinter. Med en storformat printer kan du let printe på store materialer, som en normal printer ikke ville kunne klare. Skal du f.eks. printe plakater, plantegninger,

Hvornår er der brug for en storformat printer?  
En storformat printer er uundværlig på f.eks. et reklame- eller arkitektbureau eller grafisk virksomhed, hvor der ofte er brug for en storformat printer til grafisk materiale i større format end en almindelig printer kan klare. Skal der printes konstruktionstegninger, plakater mm. med jævne mellemrum, bliver det hurtigt billigere at købe en storformat printer, frem for at få sine materialer trykt "ude i byen".

Hvad bør jeg overveje, når jeg køber storformat printer?

- Placering
Det kan virke som logik for perlehøns, men det er værd at minde sig selv om, at en storformat printer fylder væsentligt mere end en almindelig printer. Inden du eller din arbejdsplads investerer i en storformat printer, skal I derfor sikre jer, at der er plads til den samt plads udenom printeren til at betjene den.

- Printmængde
Hvor ofte skal printeren bruges, og hvor hurtigt skal den printe? Det er to vigtige spørgsmål at stille sig, inden man vælger printer til storformat. Skal der f.eks. printes plakater eller lignende i store mængder er det vigtigt med en printer, der arbejder hurtigt, hvilket til gengæld kan betyde enten en højere pris eller en lavere kvalitet af det printede materiale. Skal I derimod printe f.eks. plantegninger i storformat, hvor det er vigtigt at detaljerne er super fine, men der til gengæld ikke er behov for et større antal kopier, bør I gå efter en printer med høj detaljegrad.

- Printmateriale
Hvad skal der printes på? Vær opmærksom på, at der findes storformatprintere til en række forskellige materialer. Alt fra papir, til lærred, plast mm. Overvej hvad din storformat printer skal printe på, og om den skal bruge laserprint eller blæk.

Husk tilbehør til din storformatprinter
Vi har naturligvis også plotterpapir til din storformat printer. Vi har f.eks. både:
Canon papir til storformat
og
HP papir til storformat