Stabelkasser

Køb stabelkasser. Stort udvalg af stabel kasser til lave priser ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser ✓

Stabelkasser - køb stabel kasser online billigt

Stabelkasser i stort udvalg til lave priser finder du her på Grafical.dk. Vi udvider konstant vores sortiment af stabel kasser, så du kan få det størst muligt udvalg at vælge blandt. Der er både stabelkasser til brug på lageret eller til brug hjemme i privaten.

Forskellige typer stabelkasser

En stabelkasse er ikke bare en stabelkasse. Der findes utroligt mange forskellige typer af stabelkasser. Nedenfor har vi kort beskrevet nogle af de forskellige typer af stabel kasser og hvordan de oftest anvendes.

Stabelkasser med låg

Denne type stabelkasse stables ved at låget oftest bærer vægten af kassen ovenpå. Denne type stabelkasse anvendes oftest steder, hvor det f.eks. er vigtigt at beskytte indholdet mod udefrakommende ting. Det kan både være støv eller dyr. Stabelkasser med låg anvendes derfor oftest i tilfælde hvor der indholdet skal opmagasineres længe. Af samme årsag er de populære blandt private, der f.eks. bruger dem i skure og garager samt på loftet til at gemme ejendele.
Ulempen ved stabelkasser med låg er, at det som tidligere nævnt, oftest er låget der bærer vægten af kassen ovenpå. Det sætter en begrænsning på hvor meget du kan fylde i den øverste stabelkasse uden at låget trykker mod indholdet eller i værste fald knækker.

Stabelkasser uden låg

Stabelkasser uden låg anvendes oftest til opbevaring af ting i kortere tid. Dette skyldes primært, at de ikke beskytter indholdet mod udefrakommende faktorer i lige så høj grad som f.eks. stabelkasser med låg. Stabelkasser uden lå anvendes bl.a. i fødevareindustrien idet de er nemmere at køle ned end stabelkasser med låg, der holder på varmen inde i kassen.
Stabelkasser uden låg er designet så bunden af den øverste stabelkasse "griber" fat i væggen på kassen nedenunder og på det nærmeste kommer til at fungere som låg for denne. Det er dermed stabelkassens sider der bærer vægten og ikke et tyndt låg. Dette gør stabelkasser uden låg væsentligt bedre til at bære stor vægt end stabelkasser med låg.

En af de mest populære typer af stabelkasse uden låg er klodskassen, som du sikkert kender fra hjemmet.

Få hjælp til at finde de rette stabelkasser

Er du i tvivl om hvilke typer stabelkasser du skal bruge? Eller om der er alternativer til stabelkasser opbevaring? Så er du altid meget velkommen til at kontakte vores søde kundeservicemedarbejdere. De sidder klar på mail og telefon til at besvare dine spørgsmål om stabelkasser og vores mange andre produkter. De vil f.eks. kunne hjælpe dig med at vurdere, om papkasser ville være et bedre alternativ til stabelkasser i dit tilfælde. Eller de kan hjælpe dig med at finde den rette type labelprinter til at printe labels til dine stabelkasser. Så du nemt kan skabe dige et overblik over indholdet.