Ståluld

Ståluld til lave priser her. Fint ståluld til polering og rengøring ✓ Prisgaranti ✓ God kvalitet ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Ståluld til rengøring » Køb billig ståluld lige her

Her på siden kan du finde ståluld, som du kan bruge til rengøring af forskellige ting. Ståluld er et rigtig godt supplement til stålsvampe, da du med denne kombination kan få selv de mest beskidte gryder og pander skinnende rene igen. Derudover kan ståluld til teaktræk også bruge til fjernelse af rust, rensning af metal og slibning af træ. Stål uld er ikke almindelig uld, som det ellers kunne fremgå af navnet. Det er nærmere en skuresvamp, som kan klare de lidt mere krævende rengøringsopgaver.

Ståluld til forskellige behov

På Grafical.dk kan du blandt andet finde den meget populære ståluld fra danske Abena, som er meget populær blandt vores kunder. Det er et rigtig alsidigt og rigtig fint ståluld produkt, som du kan bruge til polering, slibning og rengøring af diverse materialer som plastik, sten, træ og metal. Du bruger fin ståluld ved at fugte den en smule, og så ellers gå i gang med at skrubbe overfladen som skal rengøres. Hvis du er i tvivl om overfladen kan holde til det, kan du prøve det af på et eller hjørne, så din overflade ikke bliver ridset af ståluld.

Rabat på dit ståluld køb

Du skal huske at tilmelde dig til vores nyhedsbrev. På den måde er du sikker på, at du aldrig går glip af gode tilbud på ståluld eller andre spændende kampagner. Du får derimod besked direkte i din indbakke, når vi har lave priser. Har du brug for hjælp til at gennemføre din ordre med ståluld til træ, eller har du brug for vejledning til ståluld til polering, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Ståluld FAQ

Nedenunder finder du ofte stillede spørgsmål om stål uld.

Hvor køber man ståluld?

På Grafical.dk kan du finde ståluld, som kan klare selv de mest krævende rengøringsopgaver. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for husholdningsprodukter, kontorartikler, hobbyartikler, IT-tilbehør, emballage og mere. Har du spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte vores dygtige kundeservice på telefon eller mail.

Hvad består ståluld af?

Nogle vil måske spørge, hvad er jernindholdet i ståluld? Faktisk er ståluld lavet af jernspåner, som man oftest bruger til polering og slibning. Stål uld findes i mange forskellige grovheder, og købes ofte i ruller eller små bundter. Mange kender ståluld i form af svampe med sæbe i, som er rigtig gode til rengøring af forskellige køkkenartikler såsom gryder, pander, potter og køkkenvaske.