Små kuverter

Flere slags små kuverter. Luksus, standard, med eller uden rude og farvede. Flere størrelser og lukninger. Vi har kuverter i mange farver alt lige fra pastel farver til hvide- eller kulørte kuverter. De fås i mange forskellige størrelse både de traditionelle rektanglet, men også de kvadratiske kuverter. Så kan der sendes breve ud i flere størrelser og forskellige farver.

Kuverterne sælges i store mængder, men også i mindre. Du kan få dem med 25 stk. og helt op til 120 stk. Hvis du ikke ønsker den helt store pakke med 120, er det vigtig at læse beskrivelsen af hver vare igennem, hvis ikke du finder, hvad du søger har vi også et stort udvalg af farvede kort og kuverter.

Når man modtager et brev er det første man ser kuverten, hvis det er en der indeholder et personligt brev eller en indbydelse kan man gøre noget ekstra ud af den. Du kan pynte kuverten med en tusch, så styrer du helt selv, hvordan kuverten skal se ud, samtidig med at du har rig mulighed for at helt selv at vælge farve og mønstre.

De kan bruges til mange formål, både til indbydelser, personlige breve og til erhvervsmænd- og kvinder. De er af høj kvalitet til den bedste pris. Vi har prisen på alle vores hobbyartikler der slår de fleste andre websites.

Vi har altid over 12.000 hobbyartikler på lager, så der er altid en stor chance for, at finde præcis hvad du søger. Vi har et stort udvalg af både blækpatroner, papir og karton, perler og smykkedele. Vi har et stort udvalg både inden for hobbyartikler, kontorartikler, emballage og IT tilbehør.