Skattekiste

Skattekiste i stort udvalg. Vælg flere typer af skattekiste træ ✓ Hurtig levering ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb skattekiste billigt online

Her kan du købe en skattekiste til en super god pris. Vi tilbyder forskellige udgaver af skattekiste træ er små flotte skattekister som du kan bruge som de er eller udsmykke dem på din helt egen kreativ måde. Se hele vores udvalg her. Skattekiste i træ indeholder alle vores flotte skattekiste med lås. De kan anvendes til mange sjove ting,  som for eksempel et smykkeskrin eller måske et sted at gemme lidt fredags slik. Du kan finde dem i flere forskellige størrelser, og du kan bruge dem som de er, eller du kan male dem eller udsmykke dem på mange kreative måder.

Skattekiste børn

Hvis du skal holde en børnefødselsdag, for børnene i din datters eller søns klasse, er det en god idé at lave nogle aktiviteter, så børnene kan få en oplevelse mere fra fødselsdagen. Skatteleg med skattekort og skattekiste børn kunne være et godt bud på en sjov aktivitet, der også har lidt eventyr, konkurrence og samarbejde i sig. Her kan vi hjælpe, for vi har et stort udvalg af billige skattekister på webshoppen, så du kan faktisk købe en lille skattekiste med lås fra kun cirka 20 kr. Det er skattekiste træ, som vi har i forskellige udgaver, og de kan bruges til at fylde med slik og chokolade.

Skattekiste med lås

Skal det se endnu mere ægte ud, kan du også fylde lege diamanter i skattekisten. Køb diamanter på webshoppen i form af prismer, som ser utroligt flotte og virkelig ligner lege diamanter. En tredje mulighed er lave en skattekiste is, men det kræver at du sørger for at det er køligt, der hvor du placerer skattekisten, for ellers smelter isene nok ret hurtigt. Skattekiste i træ er blot en af de mange sjove træartikler vi forhandler.