Sengetøj

Køb billigt sengetøj online hos Grafical og få det leveret lige til døren. Her finder du foruden forskelligt sengelinned såsom pudebetræk, dynebetræk og lagen også pude og dyne. Vores sortiment er primært tiltænkt plejesektoren men kan naturligvis også bruges af private med særlige behov.

Køb dyne og pude online

Køber du dyne og pude online samt eventuelt tilhørende dynebetræk og pudebetræk, kan du få det sendt direkte til døren. Det sparer dig for en masse besvær - især hvis du skal have store mængder.

Sengetøj til særlige behov

Hos Grafical finder du ikke bare almindeligt sengetøj, men sengetøj der er udviklet til særlige behov. Det kunne f.eks. være en madras, et lagen, en pude eller en dyne der er designet specifikt til brug i plejesektoren, på hospitaler eller i private hjem, hvor der er brug for særlige typer sengetøj eller en special madras.
Har du eller nogen du kender eller plejer f.eks. brug for en trykaflastende pude, så kan du finde sådan en i vores udvalg af billigt sengetøj. Det kunne også være, at du brug for engangssengetøj eller måske skum madras der er udviklet særligt til plejesektoren.

Gå ikke glip af gode sengetøj tilbud

Vi har hver dag tilbud på tusindvis af varer, så hvis du er på udkig efter billige sengetøj, bør du overveje at skrive dig op til vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af et sengetøj tilbud. Spar penge på både sengelinned tilbud, hovedpude tilbud og dyne tilbud når du skriver dig op til Graficals nyhedsbrev.