Sættekasse

Køb sættekasse billigt på Grafical.dk. Vi har et stort udvalg af sætterkasser at vælge i mellem og billige priser fra kun 30 kr. og . Se blandt andet vores søde sættekasse hus som egner sig godt til børneværelset. Hurtig levering. 5 stjerner på Trustpilot. Sættekasse bruges ikke så meget til formålet som de gjorde før i tiden. Grafical.dk har flere modeller som kan dekoreres i mange flotte farver så den kommer til at passe perfekt ind i ethvert hjem.  

Du kan sagtens male din sættekasse

Hvis du hellere vil have dine små nipsting  i trææsker kan vi hos Grafical.dk tilbyde flere forskellige modeller som også kan males i dine yndlingsfarver, så du eksempelvis kan få en sættekasse hvid, blå, sort eller lyserød. Som tiden ser ud i dag er det ikke lige sættekasser de fleste bruger. Det er derimod pc og alt hvad der ellers er digitalt.  Den yngre generation ved som nok ikke engang hvad en sættekasse oprindeligt blev brugt til.

Hvad blev sættekasser brugt til i gamle dage

Det var en kæmpe revolution da man begyndte at kunne trykke. På denne måde kunne befolkningen pludselig få viden og nyheder fra det trykte medie i form af bøger og aviser. Til at starte med brugte typograferne blytyper til at trykke med, og de blev opbevaret i en sættekasse. Det er det samme med trælegetøjet  er det samme med trælegetøjet som også vandt frem i denne tid.

Kasser til væggen

Sættekasse bliver i dag brugt til at vise alt fra smånips, børnenes tænder, mønter m.v frem i. Det er en fin lille detalje at bruge nogle af de nyfremstillede sættekasser til at hænge på væggen. De gamle kasser i træ og originale sættekasse fylder en del mere hvis man ønsker at få den op på væggen at hænge og det er selvfølgelig også en helt anden charme over sådanne.

Vælg sætterkasse i forskellige størrelser

På Grafical.dk kan du vælge mellem forskellige størrelser og former på sætterkasser, så du både kan købe små kasser på væggen og en stor sættekasse enten som trækasser til ophæng eller som en æske med glaslåg, så du kan se indholdet i den.

Hvis du er blevet vild med en smart sættekasse kan vi også henvise til vores bakker og fade.  Om det er sættekasser, trææsker eller lignende kan du mikse lige de ting som passer bedst ind i det hjem.