Sættekasse

Sættekasse til tilbudspriser på Grafical.dk. Stort udvalg af sættekasser i træ ✓ Hurtig levering ✓ Lave priser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Sættekasse » Køb sættekasse træ på Grafical.dk

Køb sættekasse billigt på Grafical.dk. Vi har et stort udvalg af sætterkasser at vælge i mellem og billige priser fra kun 30 kr. Se blandt andet vores søde sættekasse hus som egner sig godt til børneværelset. En sættekasse træ bruges ikke så meget til formålet som de gjorde før i tiden. Grafical.dk har flere modeller som kan dekoreres i mange flotte farver så din sættekasse kommer til at passe perfekt ind i ethvert hjem.  

Hvad blev en sættekasse brugt til i gamle dage?

Det var en kæmpe revolution da man begyndte at kunne trykke, og det var her, at en sættekasse træ kom i spil, da det var et særdeles vigtigt redskab for typografen. Man brugte en gammel sættekasse til at opbevare de forskellige typer af blå i en bestemt orden. Ofte var en sættekasse opdelt i to - den øverste del til store bogstaver og den nederste del til små bogstaver. Da man med tiden gik over til skrivemaskiner og desktop publicering, blev en sættekasse retro ikke så vigtig mere. Dog blev de ofte anvendt til opbevaringsrum, sykasser eller som pynt på væg.

På denne måde kunne befolkningen pludselig få viden og nyheder fra det trykte medie i form af bøger og aviser. Til at starte med brugte typograferne blytyper til at trykke med, og de blev opbevaret i sættekasse. Det er det samme med trælegetøjet er det samme med trælegetøjet som også vandt frem i denne tid. Som tiden ser ud i dag er det ikke lige sættekasser retro de fleste bruger.

Du kan sagtens male din sættekasse

Hvis du hellere vil have dine små nipsting i trææsker kan vi hos Grafical.dk tilbyde flere forskellige modeller som også kan males i dine yndlingsfarver, så du eksempelvis kan få en sættekasse hvid, blå, sort eller lyserød. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge sættekasse til. Nogen bruger en sættekasse i træ til kopper, hvilket kan være rigtig dekorativt.

Sættekasse til væggen

Sættekasse bliver i dag brugt til at vise alt fra smånips, børnenes tænder, mønter m.v frem i. Det er en fin lille detalje at bruge nogle af de nyfremstillede sættekasser til at hænge på væggen. De gamle kasser i træ og originale sættekasse fylder en del mere hvis man ønsker at få den op på væggen at hænge og det er selvfølgelig også en helt anden charme over sådanne. På Grafical.dk kan du vælge mellem forskellige størrelser og former på sætterkasser, så du både kan købe små kasser på væggen og en stor sættekasser enten som trækasser for ophæng eller som en æske med glaslåg, så du kan se indholdet i den.

Hvis du mangler opbevaring kan en sættekasse være et oplagt valg. Med en sættekasse kan du få plads til små potteplanter, bøger, kopper eller andet, som du lige synes passer ind. Har du spørgsmål i forbindelse med dit køb af sættekasse, eller har du spørgsmål omkring en specifik sættekasse, er du meget velkommen til at kontakte vores dygtigt kundeservice på telefon eller mail.

Er du blevet vild med en smart sætterkasse kan vi også henvise til vores bakker og fade.  Om det er sættekasse, trææsker eller lignende kan du mikse lige de ting som passer bedst ind i det hjem.