Rodalon

Rodalon i flere varianter. Køb Rodalon til Danmarks bedste priser. ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Rodalon » Køb billig Rodalon hos Grafical.dk

Stort udvalg af billige produkter fra Rodalon. Køb Rodalon spray og Rodalon indendørs til lave priser, så du kan få bugt med både skimmelsvamp og svedlugt i tøj og sko. Vi har flere forskellige Rodalon produkter, så det er bare at vælge, det der passer bedst til dit behov. Bestiller du lagervarer i dag leverer vi inden for 3 hverdage og til en rigtig billig fragt. Der er derfor rig mulighed for dig, for at lave et godt Rodalon køb og samtidig vinde kampen mod skimmelsvampen derhjemme.

Husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev, for altid være helt up to date med de nyeste kampagner og de bedste tilbud. Derudover sparer du 10% på din første ordre med bonuskoden, der medfølger nyhedsbrevet. Du kan også oprette dig som bruger hos Grafical.dk, og optjene 5% bonus på alle din ordre - og det er helt gratis!

Hvad er Rodalon?

Rodalon er en af de bedste rengøringsmidler til at fjerne skimmelsvamp, mug og dårlig lugt. Det er derfor et populært middel i mange husholdninger, da det er let at få fat på og nemt at anvende. I mange husstande bruges Rodalon også til at fjerne dårlig lugt fra tøj. Det kan eksempelvis være en grim svedlugt fra idrætstøjet eller løbeskoene, der har været brugt lidt for mange gange uden, de er blevet vasket ordentligt.

Hvad indeholder Rodalon?

Rodalon indeholder benzalkoniumklorid som er et effektivt middel mod skimmelsvamp. Det bruges derfor ofte på overflader som på badeværelset og på vindueskarme, da midlet rigtig kan komme ind og arbejde. Det er vigtigt at vide, at Rodalon indendørs er basisk og har en pH-værdi på 8. Derfor anbefales det, at man bruger latexhandsker for at beskytte fingrer og hænder mod skader. Rodalon udendørs er svagt syrligt med en pH-værdi på 4. Derfor anbefales der, at man bruger nitrilhandsker for at beskytte dine hænder.

Er Rodalon giftigt?

Rodalon bør under ingen omstændigheder indtages. Det kan være giftigt og kan skabe store problemer, hvis man er uheldig at få det i øjnene. Kontakt derfor altid en læge, hvis du er uheldig med produkter fra Rodalon.

Dræber Rodalon skimmelsvamp?

Svaret er ja. Rodalon er yderst effektiv mod skimmelsvamp. Vi kan derfor sagtens anbefale at benytte sig af Rodalon skimmel, så du kan få fjernet svampen i hjemmet. Her på siden har vi masser af gode Rodalon tilbud, så der er rig mulighed for, at vinde den kamp. Vores Rodalon pris er altid helt i bund, så du kan køb Rodalon til tilbudspriser lige her hos Grafical.dk.

Mangler du andre ting til rengøringen, kan du se alle vores rengøringsmidler lige her. Husk også at tage et kig på rengøringsartikler, så du har det hele klar til din hovedrengøring.

Rodalon Sportsvask er vejen frem

Hos Grafical.dk kan du finde vores Rodalon Sportsvask til sportstøj, sportssko og udstyr. Dette er Rodalon til tøj, som er med til at fjerne svedlugten uden at skade tøjet. Med Rodalon sport kan du enten vælge at iblødsætte tøjet eller komme Rodalon i vaskemaskinen. Normalt vil svedlugt først fjernes ved at vaske tøjet på 60 grader eller mere. Med Rodalon sportsvask er dette ikke nødvendigt. Her kan du nemlig kører en helt normal vask og Rodalonen gør alt arbejdet, og fjerne alligevel svedlugten fra tøj og sko. Med dette produkt kan du sagtens komme Rodalon i vaskemaskine med tøj og så se magien ske. Du slipper helt for at skulle bøvle og bakse med tøj, der aldrig bliver ordentligt rent eller får en neutral lugt. Den tid er nu ovre!

Spørgsmål til Rodalon tøj?

Du bør ikke længere være i tvivl om, at man rent faktisk bare kan putte Rodalon direkte i vaskemaskinen eller hvorfor Rodalon badeværelse er et super match. Skulle du dog alligevel lægge inde med andre spørgsmål omkring vores produkter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige kundeservice vil altid forsøge at hjælpe dig, lige meget hvilke spørgsmål du må have. Vi kan også skaffe databladet til dig, hvis det er det, du står og mangler.