Rettepenne | Slettelak

Korrekturroller Pritt Compact engangs 6mmx10m
Før DKK 34,00
DKK 27,20 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage
Køb billige rettepenne og slettelak hos Grafical.dk. Vælg mellem rettetape, korrekturlak fra bl.a Pritt og Niceday. Få både dispensere og refills. På webshoppen finder du også Dymo etiketter og labelprintere, Rollerpenne og Viskelæder. Hvem har ikke prøvet at sidde med sin aflevering og skrive forkert. Det skal lige siges at der var jo engang hvor man rent faktisk lavede tingene i hånden. Der skulle skrives stil, laves matematik afleveringer og et hav af andre opgaver. Det skulle afleveres hånd- og rentskrevet med kuglepen. Det blev ikke bare lavet på pc'en. Det var i hånden.

Her kommer et kæmpe hurra for rettepenne og slettelak. Det hele kører bare der ud af og skriver man så forkert har man balladen. Ikke godt. Men med en rettepen eller slettelak kan man så let som ingenting rette på sine hvide papirer. Det kan selvfølgelig godt ses hvor man har rette i teksten men det er bedre end at man skal starte helt forfra.

Inden for rettepenne og slettelak har der også været en udvikling. De første slettelakke der kom var med pensel. Faktisk lidt ligesom en neglelak. De sælges iøvrigt stadig. Derefter kom det i en tube eller en pen hvor man så kunne trykke det ud. Denne model var helt klart nemmest at have i sit penalhus. Så blev det tid til den tørre model. Korrekturrolleren. Det er en tør "tape" som man lige kører hen over der hvor man har skrevet forkert. Det er helt klart min favorit. Man skal ikke vente på at det tørrer og det kan ikke rende ud i tasken eller i penalhuset. Så guldmedalje til denne indenfor rettepenne og slettelak.

Når penalhuset skal suppleres op kan det satdig være praktisk med rettepenne eller slettelak. Ligesom det stadig kan være en god idé at have en helt almindelig blok med.