Rattan

Rattan og fransk flet til dit næste hobbyprojekt. ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Rattan - Fransk flet metermål til dit hobbyprojekt

Køb rattan flet i metermål til dit næste DIY fransk flet projekt. Hos Grafical.dk har vi altid gode priser på fransk flet metervare. Få tilsendt din næste rattan rulle med posten - det er både billigt, sikkert og nemt.

Rattan anvendes til mange forskellige formål. Den enormt hurtigvoksende græsart benyttes bl.a. til at lave forskellige typer møbler og bruges også i byggeindustrien flere stedet i verden. Ligesom den kraftige græsart mange steder bruges til at lave flettede hegn mm.
Herhjemme kender de fleste rattan fra diverse former for møbler. Især er der mange der bruger rattan flet til at lave sæder og ryglæn på deres stole. Det skyldes rattans meget stærke men samtidig fleksible struktur, der gør det muligt at bøje og klippe i fletværket, uden at beskadige det. Samtidig er det et let materiale der er nemt at arbejde med.

I modsætning til bambus kan rattan bøjes. Det skyldes, at rattan har en fast midte, mens bambus er hult, og dermed knækker, hvis man forsøger at bøje det.

Rattan flet metermål

På Grafical.dk kan du købe rattan flet i metermål, hvor du udvælger den mængde rattan flet du skal bruge til dit næste DIY projekt. Vores rattanflet kommer i to forskellige maskinflet. Fransk flet er den mest populære form af disse, da den særlige struktur ikke alene er flot, men også yderst holdbart og samtidig let. Søger du billig fransk flet er du derfor kommet til det helt rette sted.

Rattan er nemt at klippe med en god saks

Køb fransk flet rattan på tilbud

Hos Grafical.dk har vi ofte tilbud på rattan og fransk flet. Men skulle du være kommet forbi vores hjemmeside på et tidspunkt, hvor der ikke er ekstra lave priser på rattan, så fortvivl ikke. Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, får du nemlig ikke alene en velkomstgave i form af en rabatkode du kan bruge på dit næste rattan køb. Du får også besked næsten gang der er tilbud på fransk flet.
Som nyhedsbrevsmodtager deltager du også automatisk i lodtrækningen om flotte præmier, flere gange om året.

Rattan FAQ

Nedenfor finder du svar på nogle af de mange rattanrelaterede spørgsmål vores søde medarbejdere i kundeservice har fået fra kunder. Vi har forsøgt så godt godt som muligt, men skulle der f.eks. være et spørgsmål om fransk flet eller andet, du ikke har fået svar på, så er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Så skal vi forsøge at besvare dem efter bedste evne.

Hvad er rattan

Rattan er en hurtigtvoksende græsart der minder om bambus og oftest anvendes som en erstatning eller et alternativ til bambus.

Er rattan og bambus det samme?

Rattan er en græsart, der minder meget om bambus idet den vokser på samme måde. Men rattan har en hård kerne, hvorimod bambus er mere eller mindre hul. Rattan er et fleksibelt, stærkt og særdeles holdbart materiale, der i stort omfang anvendes til de samme formål som bambus.

Hvordan vedligeholder man rattan?

Hvis du f.eks. har et stolesæde af rattan flet der skal rengøres, kan det gøres med vand og en mild sæbe.

Er rattan en træsort eller en græsart?

Rattan er en græsart. Ligesom bambus bliver rattan pga. sin højde af mange antaget for at være en træsort, selvom det er en græsart.