R-Go

Søg i vores store udvalg af R-Go varer såsom mus, tastaturer og andet computerudstyr. R-Go leverer bl.a. ergonomiske mus, ergonomiske keyboards og andet ergonomisk computerudstyr til kontoret. Med R-Go produkter får du en sundere arbejdsstilling og gode produkter der er lette at arbejde med. Mange produkter fra R-Go er også velegnede til personer med forskellige motoriske udfordringer. F.eks. R-Gos computermus, der er designet til at blive anvendt uden at bevæge armene.

R-Go skærmholdere
I vores R-Go sortiment finder du blandt andet en række forskellige skærmholdere til montering på bordplader eller direkte på væggen. Disse skærmholdere gør det muligt at montere flere skærme ved siden af hinanden i lige præcis den højde og vinkel der gør din arbejdsstilling optimal.

Tastaturer og computermus fra R-Go)
Vi har også et stort udvalg af særlige tastaturer og keyboards fra R-Go til brug på arbejdspladsen eller derhjemme privat. Der er tale om ergonomiske keyboards der sikrer en god arbejdsstilling, så du ikke bliver nedslidt på jobbet. Derudover har vi et stort udvalg af firmaets computermus, der ligeledes er skabt for at give dig et ergonomisk arbejdsredskab, der sørger for at hånd og skulder holdes i en naturlig vinkel, der ikke slider unødigt på dine led.
Du finder både mus med og uden ledning i det store sortiment.