Prøveposer

Prøveposer med rul-og-fold lukning og huller til forsegling med clips. Prøveposer er gode til alt lige fra tekstiler til rapporter. Se Graficals store udvalg lige her. Grafical.dk har også Boblekuverter, Specialkuverter og Paprør. Prøveposerne er solide brune poser, der bruges til bl.a. forsendelse af alt fra tekstiler til rapporter. Prøveposerne er slid stærke og i god kvalitet.

De fleste kender det, når man har købt tøj hjem fra nettet, og man modtager det i en prøvepose, hvor lukningen er klæbende. Poserne er lette at håndtere og super nemme at benytte. Prøve poserne kan du også støde på, når du er ude for at købe julegaver. Ofte når du køber tøj til julegave, i en butik, "pakker de den ind" ved at ligge tøjet ned i en flot prøvepose. Det er en flot og let indpakning af dine gaver.

Prøveposerne kan du få i hvid og i brun, og i mange forskellige størrelser. Med andre ord, har vi et stort sortiment. Prøveposer fås i pakker med 100 stk eller 250 stk. Prøveposerne er kraftige og har en god beskyttende effekt. Prøveposerne fås med Peel and Seal-lukning, som er en lukning med klæbende effekt. Prøveposerne er rummelig og velegnet til opbevaring og forsendelse.  

Skal du have sendt en lidt større pakke? Så er vores postæsker et sikkert valg til billige penge. Skal din modtager have et hurtigt overblik over bestillingen? Så kan du vælge at vedhæfte en følgeseddel på pakken her har du mulighed for at sætte en følgeseddellomme på din pakke.

Nogle kalder også prøveposer for prøvekuverter, men som ordsproget siger, så har kært barn mange navne.