Prøveposer

Prøveposer i stort udvalg. Find billige prøveposer, prøvekuverter på Grafical.dk ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Metalclips 25 mm guld til lukning af kuverter - 100 stk i æske
2 anmeldelser
Før DKK 26,00
Fra DKK 19,50 pr. Pakker
På lager - Levering 1-3 hverdage

Prøveposer » Køb prøvekuvert til den bedste pris

Prøveposer med rul-og-fold lukning og huller til forsegling med clips. Prøveposer er gode til alt lige fra tekstiler til rapporter. Se Graficals store udvalg lige her. Grafical.dk har også Boblekuverter, Specialkuverter og Paprør. Vores prøveposer er solide brune poser, der bruges til bl.a. forsendelse af alt fra tekstiler til rapporter. Prøveposerne er slid stærke og i god kvalitet. På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af prøveposer, så du kan helt sikkert finde noget til ethvert behov.

Indpakning med prøveposer

De fleste kender det, når man har købt tøj hjem fra nettet, og man modtager det i prøveposer, hvor lukningen er klæbende. Poserne er lette at håndtere og super nemme at benytte. Prøve poserne kan du også støde på, når du er ude for at købe julegaver. Ofte når du køber tøj til julegave, i en butik, "pakker de den ind" ved at ligge tøjet ned i en flot prøvepose. Prøveposer er en flot og let indpakning af dine gaver.

Prøveposerne kan du få i hvid og i brun, og i mange forskellige størrelser. Med andre ord, har vi et stort sortiment. Prøveposer fås i pakker med 100 stk eller 250 stk. Prøveposer er kraftige og har en god beskyttende effekt. Prøveposerne fås med Peel and Seal-lukning, som er en lukning med klæbende effekt. Prøveposerne er rummelig og velegnet til opbevaring og forsendelse.  

Hvorfor hedder det egentlig prøveposer?

Prøveposer har efterhånden nogle år på bagen, hvor man startede med at bruge prøvekuvert til at sende og modtage prøver i medicinalindustrien rundt omkring. Men i dag bruges prøveposer også til mange andre forskellige formål. De bruges selvfølgelig også til forsendelse af mange andre forskellige elementer, men mange forretninger, butikker og webshops bruger også prøveposer til at lave en simpel og fin indpakning til kunden.

Skal du have sendt en lidt større pakke? Så har vi et alternativ til prøveposer, nemlig vores postæsker et sikkert valg til billige penge. Skal din modtager have et hurtigt overblik over bestillingen? Så kan du vælge at vedhæfte en følgeseddel på pakken her har du mulighed for at sætte en følgeseddellomme på din pakke.

Nogle kalder også prøveposer for prøvekuverter, men som ordsproget siger, så har kært barn mange navne.

Prøveposer FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om prøveposer.

Hvor kan man købe prøveposer?

Du kan finde prøveposer i et stort udvalg på Grafical.dk. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for mange forskellige kategorier såsom kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, IT-tilbehør, emballage og meget andet. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice på mail eller telefon.

Hvad kan prøveposer bruges til?

Mange butikker bruger prøveposer som en erstatning til plastikposer, da man på den måde kan skåne miljøet. Andre bruger også prøveposer som en fin indpakning af gaver til konfirmationer, bryllupper, barnedåb, fødselsdage og meget andet. Man kan også give dem et ekstra personligt touch ved klistermærker eller andet.