Prismærker

Køb prismærker online på Grafical.dk ✓ Stort udvalg af prismærket og prispistol ✓ Billig fragt  ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Manillamærker 22x35mm 500 stk
Før DKK 509,00
DKK 432,65 pr. Pakke
På lager - Levering 1-3 hverdage

Prismærker | Køb billige prispistoler og prismærket

Prismærker til super billige priser til prispistoler. Vi har prismærket i farverne rød, gul, grøn, orange og hvid samt fortrykte prismærker med "tilbud". Se det store udvalg her:
Prispistoler, Startpakker og Farveruller. Selvom mange butikker i dag, har kassesystemer med stregkodescanning, så er pristpistolen stadig meget anvendt. Der findes i dag et hav af forskellige prismærker, som giver dig mulighed for at mærke dine varer, præcist som du ønsker.

Har du varer der skal sættes ned med forskellige procenter, kan du anvende vores farvede prismærker, som indikerer at varen er nedsat. De orange/røde prismærker kan også vælges med fortrykt tekst, som f.eks. "Tilbud".  

Prismærket skal passe sammen med din prismærkepistol

Når du skal vælge prismærke, skal du selvfølgelig tage udgangspunkt, i hvilken model prispistol du har. Herefter kan du finde prismærkerne i både farver eller hvid. Hvide er naturligt de mest brugte, og er fine til både prismærkning og datomærkning. Når farven på prismærkerne er valgt, skal du tage stilling til, om selve prismærkets klæbeevne. Du kan nemlig både få prismærker, med knap så stærk lim, så de kan tages af, eller prismærker med stærk lim, som er permanent klæbende.

Skal prismærkerne f.eks. sættes på gaver eller lignende, vil det være en god ide med de aftagelige prismærker, da de ikke ødelægger indpakning eller emballage, når de fjernes igen.

Til datomærkning skal prismærket derimod være permanent klæbende, da det er vigtigt, at den ikke falder af produktet, så der mangler mindst holdbarhedsdato på.

Avery prismærker og prispistol

Det kendte etiket brand Avery, er nu også begyndt med at producere prismærker og prispistoler. Her kan man nu få den velkendte Avery kvalitet med sine prismærker. Du finder dem i forskellige farver og linjer, samt tilhørnede prispistoler som er nemme at anvende. Det er bestemt et godt valg hvis det er første gang man skal bruge prismærker på sine produkter, og man er hurtigt i gang med at prismærke, datostemple og batchkode. Meto prismærker er også et rigtigt godt produkt, og bruges også i større detail butikker. Her kan også et større udvalg af professionelle prispistoler.

Med Avery prispistoler og tilhørende prisetiketter kan du nemt prismærke, datostemple og batchkode en bred vifte af produkter hurtigt og effektivt. På den måde har du på få minutter salgs klare produkter på butiks hylderne. PLR1626 er en pakke med hvide aftagelige prisetiketter, som passer til Averys 2-linje prispistol, PL2 18. Prisetiketten er med aftagelig lim, der klæber godt, men prismærket kan fjernes let og enkelt uden at efterlade lim rester 2 liner, max. 18 tegn, hvid, 26 x1 6mm med 1200 stk.

Har du hverken prispistol eller mærker, kan du finde en række startsæt, som opfylder de grundliggende behov, for hvad du skal benytte til prismærkning.

Prismærker til prismærkning og datomærkning, kan du her finde et stort sortiment af tilbehør til billige priser. Du kan få prismærker og prisetiketter i mange farver, og som er aftagelige eller permanente. Prismærket findes i blank eller med fortrykt tekst.