Postkort

Køb postkort billigt online hos Grafical. Vi har stort udvalg af postkort med unikke billeder. ✓ Hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ Billig fragt ✓ Super kundeservice.

Postkort » Stort udvalg » Køb postkort billigt

Send postkort til venner og familie med vores flotte postkort. Vi har stort udvalg af forskellige design postkort med mange forskellige billeder. Gør dit postkort lidt mere interessant med postkort kunst, så modtageren har noget ekstra at kigge på. Køb postkort til gode priser lige her på siden.

Postkort størrelse

Et postkort er som regel noget mindre end en almindelig A4 side. Langt størstedelen af vores postkort kommer i A5 størrelsen, hvilket er den mest brugte størrelse i postkort. Nogle gange kan man også benytte sig af et kort, der er endnu mindre. Eksempelvis i A6. Med det typiske postkort mål er det også noget lettere at finde konvolutter, der passer til. Dem har vi selvfølgelig også. Du kan finde det store udvalg af konvolutter eller kuverter lige her. Vi har alt det du skal bruge, for at kunne sende postkort til venner og familie.

Send postkort online

I dag er det også muligt at sende postkort online. Vi lever jo i en digital tid. Dog vil jeg mene, at det ikke er nær så spændende og personligt, som når det kommer med posten. Et online postkort er bare ikke helt det samme. Derfor anbefaler vi, at du tager et kig på hele siden med alle vores flotte postkort billeder, så du kan sende noget i posten, der er helt unikt og interessant. Vi har utrolig billige postkort, så du er helt sikker på, at kunne finde en virkelig god postkort pris lige her på siden.

Foto postkort lige til at sende

Mange af vores produkter her på siden er postkort tryk med rigtig fine billeder. Det kan enten bare være af noget, der ser pænt ud, eller måske noget som kan virke mere inspirerende. Det er i hvert fald meget sjovere at få et billede end bare en helt normal hvid side. På disse kort kan man jo også skrive på, som man kan på et helt normalt post kort. Hvis forsendelsen skal være endnu flottere og mere unik end normalt, kan du også se vores udvalg af farvede kuverter.

Køb postkort kunst

I dag er der rigtig meget reklame rundt omkring, og man kan hurtigt skaffe nogle billige postkort som klistret til med reklamer og som i øvrigt er af ringe kvalitet. På Grafical.dk kan du købe postkort i god kvalitet med mange smukke og flotte motiver, som kan bruges til flere forskellige formål. Det at sende et fysisk postkort er heller ikke noget man gør så ofte mere i dag, så man kan overraske en person man har kær og vise, at man virkelig har tænkt på vedkommende.

Når man skal vælge sit postkort, er det en god idé at finde en, som ikke er fuld af reklamer på forsiden, men til gengæld har et flot motiv f.eks. med postkort kunst. På bagsiden skal man sørge for, at der er god plads til at skrive på, så man kan få skrevet det ned, man har på hjerte.

Et godt tip er at vælge en pæn forside med blikfang, som giver modtageren lyst til at tage kortet for at se nærmere på motivet og derefter læse teksten på bagsiden.

Husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% besparelse på din første ordre med bonuskoden, vi tilsender dig. Du kan også oprette dig om bruger, og få 5% optjent bonus på alle dine ordre, som du så kan bruge på din næste ordre. Det er da super smart.