Pompom

Køb Pompom værktøj online » Lav nemme garn pomponer med det rette værktøj.  ✓ Hurtig levering  ✓ Din garnbutik på nettet ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Køb Pompom værktøj online » Lav nemme garn pomponer med det rette værktøj

Skal du strikke en pompom i garn, så er det vigtigt at have det rette pomponværktøj. Der findes flere forskellige af slags værktøjer til at lave pompom med. De mest almindelige er enten runde eller stemmejerns-formede. Hos Grafical kan du købe værktøjer til pompom online og få dem leveret lige til døren, så du kan komme hurtigt i gang med f.eks. at strikke en pompom-kvast til en strikhue eller måske strikke et tæppe ud af sammenstrikkede pomponer. Kun fantasien sætter grænser.

Hvordan laver man en pompom af garn?

Det er faktisk ret lige til. Der findes flere forskellige metoder alt efter hvilket værktøj du vælger at anvende. Her har vi valgt at bruge cirkelmetoden.

1. Læg ud med at vælge et pompom-værktøj i den diameter du ønsker at din pompom skal have. Du skal bruge to skiver, som placeres tæt sammen.

2. Vikl herefter garn i den udvalgte farve tæt omkring pompom-værktøjet. Det er vigtigt at værktøjet er dækket af flere forskellige lag samt at hullet i midten bliver fyldt ud.

3. med en saks klipper du nu forsigtigt garnet over langs kanten imellem de to skiver. Klip hele vejen rundt langs værktøjet.  

4. Træk herefter de to pompom værktøjer forsigtigt fra hinanden, uden at trække dem helt op over garnet. Herefter binder du de løse snore inde imellem værktøjerne sammen med et lille stykke garn.

5. Du kan nu trække pompom værktøjet helt af. Tillykke, du har en færdig pompom klar til brug.

Skal dine pomponer være mere farverige og spraglede? Så brug forskellige typer garn. Det er en ideel måde at få brugt garnrester på.