Pølsebakker

Pølsebakker i stort udvalg. Køb forskellige pølsebakker til udsalgspriser. ✓ Hurtig levering af pølsebakke ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Pølsebakke hvid 130 x 200 mm - 250 stk. i pakningen
5 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Pølsebakker » Super billige pølsebakker på Grafical.dk

Her kan du købe pølsebakker og pølseæsker til billige priser. Vi har et stort udvalg af engangsservice og take away fødevareemballage på Grafical.dk. Vælg mellem mange forskellige størrelser, farver og modeller. Du kan blandt andet vælge i mellem store pølsebakker med kant til at holde pølser, brød, ketchup, sennep og remoulade på bakken. Det bruges til gæster eller kunder, der spiser i pølsevognen eller på grillbaren. Køb billige pølsebakker tilbud og pølseæsker lige her hos Grafical.dk. Er man f.eks. færdig med sit store byggeprojekt, er pølsebakker rigtige gode at have til pølser og brød, når man står og betragter et byggeri og en rejsegildekrans.

Pølsebakker til spisende gæster - pølseæsker til at tage med hjem

Hvis kunderne vil have pølserne eller hotdogs med hjem, skal du købe pølseæsker med låg, så falder pølsen eller hotdoggen ikke ud under hjemturen eller transporten i bilen. Der er nogle flapper i lågene, som du kan åbne, så pølsebrødene ikke bliver helt bløde under turen.

Du kan også købe pommes frites bakker, burgerbakker, servietter, plastikposer, lynlåsposer til remoulade og ketchup samt mange andre catering produkter og take away emballage på shoppen.

Køber du lidt flere pølsebakker ad gangen eller flere andre catering produkter til din pølsevogn eller grillbar, så leverer vi varerne fragtfrit, og ellers har vi en ret lav fragtpris for mindre ordre. På Grafical.dk kan du købe et stort udvalg af bionedbrydelige og komposterbare paptallerkner.

Forskellige pølsebakker til lave priser

Her på siden finder du mange forskellige varianter af pølsebakker. Her kan du nemlig både finde tilbud pølsebakker med kant og pølsebakker uden kant. Det kan nemlig være lidt lettere at holde maden på bakken, hvis det er en kant på. Skal dine kunder have maden med hjem eller med videre, kan vi helt sikkert anbefale vores pølseæsker. Fordelen ved disse, er at de holder på maden, så det er meget lettere at flytte på det. Derudover kan disse former for pølsebakker også være med til at holde på varmen, så man ikke får kold take away, når man kommer hjem. Køb pølsebakker pap til utrolig billige priser lige her på webshoppen.

En perfekt pølsebakke fra Grafical.dk

Hos Grafical.dk finder du også pølsebakker pris i forskelligt udseende. Vil du helst have en pølsebakke der er brun og uden noget vildt på, eller skal du have en hvid pølsebakke med mønster på? Mulighederne er mange, når man leder efter en pølsebakke fakta hos Grafical.dk. Og lige meget om du søger en pølsebakke eller en pølseæske, så har vi altid billige priser på webshoppen. Du finder det store udvalg af køb pølsebakker lige her på siden. Det er et rigtig godt alternativ til pølsebakker med tryk.

Pølsebakker FAQ

Her finder du ofte stillede spørgsmål om pølsebakker.

Hvor kan man købe pølsebakker?

På Grafical.dk kan du finde et stort udvalg af pølsebakker i mange forskellige former og varianter. Vi er en stor dansk webshop med +50.000 produkter inden for kontorartikler, hobbyartikler, husholdningsprodukter, catering, emballage og meget andet. Klik dig igennem vores store udvalg og gennemfør din bestilling. Så sørger vi for at levere din ordre hurtigt og sikkert til dig.

Hvilke pølsebakker kan man købe?

Her på siden kan du finde pølsebakker uden kan, men du kan også finde de traditionelle pølsebakker med kant i vores udvalg. Fordelen ved at købe med kant er, at du ikke risikerer, at maden ikke falder ned. Hvis du sælger mad som to-go, er det en god idé at købe vores pølseæsker i stedet for.