Plukkasser

Bestil plukkasser online i pap og plast til lave priser✓ hurtig levering ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Plukkasser » Billige plukkasser i pap og plast

Køb plukkasser til dit lager online hos Grafical.dk og få dem leveret det er både hurtigt, sikkert og nemt. Vi har et godt udvalg af pluk kasser i pap og plast der kan gøre arbejdet på dit lager nemmere og hurtigere.  

Hvorfor skal du vælge plukkasser?

Hvis du skal starte et lager for første gang, spørger du måske dig selv, hvad fordelen er ved plukkasser fremfor helt almindelige papkasser eller plastkasser til dit lager. Svaret er kort og godt at plukkasser gør lagerarbejdet hurtigere. Plukkasser er nemlig designet så det er nemmere at grib ned i dem, idet deres ene væg er gjort kortere. Dette gør det hurtigt at stikke en hånd ned i plukkassen for at "plukke" en vare ud af den. Samtidig giver det hurtigt et overblik over indholdet.

Flere typer plukkasser

På Grafical.dk finder du forskellige typer plukkekasser til dit lager. Det er vigtigt at finde den rette type plukkekasser til dit lagerbehov. Derfor har vi her lavet en kort beskrivelse af nogle af de forskellige typer plukkekasser du kan vælge imellem.

Plukkasser pap

Den billigste type plukkekasser du kan finde på markedet er oftest plukkasser i pap. Kasserne kan være en økonomisk besparelse hvis du f.eks. skal købe ind i store mængder. Men du bør altid være opmærksom på, hvilke produkter du forventer at opbevare i dine plukkasser i pap. Og under hvilke forhold de skal opbevares, da de naturligvis er sårbare over for fugt i længden.

Plukkasser plast

En af de mest populære typer plukkasser er plukkasser plast der kan holde til lidt af hvert. Denne type plukkasse er naturligvis ofte lidt dyrere end en plukkasse af pap. Til gengæld har den en væsentligt længere levertid. Hvis du planlægger at stable dine plukkasser, er plastic også det rette valg, da det kan bære væsentligt mere vægt end en plukkasse af pap.

Plukkekasser med låg

De fleste plukkasser er åbne, men der findes naturligvis også plukkekasser med tilhørende låg. Oftest er låget klart for at give et hurtigt overblik over indholdet. Plukkasser med låg anvendes oftest til varer der skal beskyttes mod f.eks. støv eller skadedyr.

Har du spørgsmål om plukkasser?

Står du med spørgsmål om hvilke typer af plukkasser du skal vælge til dit lager? Så er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores søde og hjælpsomme medarbejdere sidder klar på mail og telefon til at besvare dine spørgsmål om plukkasser.