Plastik Champagneglas

Plastik champagneglas til tilbudspriser ✓ Stort udvalg af engangs champagneglas ✓ God kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Champagneglas plastik » Køb plastik champagneglas

Køb engangs champagneglas til din næste fest eller arrangement på Grafical.dk. Det er ikke alene billigt, det er også nemt. Vi leverer nemlig dine champagneglas plastik lige til døren, så du slipper for besværet med at slæbe dem hjem. Gør klar til fest med plastik champagneglas til billige priser. Skal du holde fest og har brug for engangsservice, kan du her online bestille engangs champagneglas til hurtig levering direkte til din adresse. Der er tale om champagneglas i hård plastik med den klassiske smalle og elegante form, der egner sig godt til boblerne i Champagne eller Cava o.lign.

Er plastik champagneglas gode til festen?

Vores plastik champagneglas er fødevaregodkendt og de egner sig godt til nytårsaften eller en havefest. Min kone og jeg havde også plast champagneglas med på picnic på stranden. Det var meget praktisk, idet der let kommer sand på alt. Samtidig var det smart, at foden på champagneglassene kunne skrues af, så vi kunne stikke vores champagne glas ned i sandet.

Generelt er engangs champagneglas rigtig gode til udendørs brug, fordi du undgår glasskår samt at skulle fragte skrøbelige glas rundt, der samtidig er meget tungere end billige champagneglas plastik.

Eksklusivt og simpelt med plastik champagneglas

Champagneglas plastik er den perfekte eksklusive disponible drikkeglas til enhver lejlighed. Du kan sagtens få det elegante udseende af krystal glas, uden bøvlet med at rengøre og opbevare dem, når du er færdige med at bruge dem. Du skal heller ikke være bekymret over om man taber dem eller går i stykker. Vores champagneglas plastik er klar til at blive brugt lige ud af pakken. Da der er tale om billige champagneglas af plastik, så kan man eventuelt også pynte dem med lidt glimmer til for eksempel en baby shower eller nytårsfest.
Ja vi har endda haft eksempler på, at børnehaver og skole har ladet børnene dekorere champagneglas og derefter har holdt fest med æblejuice i stedet for champagne i glassene naturligvis.

I vores plastik champagneglas sortiment har vi både helt gennemsigtige champagneglas i plastik og plastik champagneglas hvor stilken eller dele af stilken på plastik champagneglasset er farvet. På samme vis har vi plastik champagneglas hvor kanten af glasset er farvet i f.eks. sølv farve, for at give dit champagneglas plastik et mere klassisk look. Er du på udkig efter billige plast champagneglas, er du kommet til det helt rigtige sted.

Har i andre engangsglas?

Udover plastik champagneglas har vi også andre typer plastik glas og engangsglas såsom plastik vinglas, plastikkrus, billige ølglas. Vi har altid mange gode tilbud på plastglas. Se også vores udvalg af engangskrus og papbægre her.

Champagneglas plastik sparer dig for besvær

Du slipper for unødvendig opvask, når du køber champagneglas af plastik. Dine engangs champagneglas bliver oven i købet leveret lige til døren, når du køber dem hos Grafical. Vi gør dig klar til dit næste store arrangement eller fest med billige plastik champagneglas, og mangler du andet, så som duge eller stearinlys for at sætte den helt rette stemning til festen, er vi også leveringsdygtige i dem.

Vores plastik champagneglas bliver også ofte brugt til hobbyprojekter. Vi oplever f.eks. at folk bruger dem til at lave små sjove hjemmelavede blomster"bøtter" med eller maler dem og bruger dem som basis for julenisser. Kun fantasien sætter grænser.

Hvis du virkelig vil give den gas til din champagnefest, så har vi fået vin- og champagnekølere i vores sortiment nu. Så kan champagnen holdes kold på flot manér.