Plastik Champagneglas

Køb dine plastik champagneglas og vær helt klar til festen i dag. Vi har gode priser på engangsglas, så du er fri for opvask. +11.000 Trustpilot anmeldelser.

Gør festen klar med Plastik Champagneglas

Se vores udvalg af plastik champagneglas til billige priser. Skal du holde fest og har brug for engangsservice, kan du her online bestille engangs champagneglas til hurtig levering direkte til din adresse. Der er tale om hård plastik glas med den klassiske smalle og elegante form, der egner sig godt til boblerne i Champagne eller Cava o.lign.

Plastik champagneglas der er perfekte til festen

Vores plastik champagneglas er fødevaregodkendt og de egner sig godt til nytårsaften eller en havefest. Min kone og jeg havde også dem med på picnic på stranden. Det var meget praktisk, idet der let kommer sand på alt. Samtidig var det smart, at foden på champagneglassene kunne skrues af, så vi kunne stikke vores champagne glas ned i sandet.

Generelt er engangs champagneglas rigtig gode til udendørs brug, fordi du undgår glasskår samt at skulle fragte skrøbelige glas rundt, der samtidig er meget tungere end billige champagneglas plastik.

Eksklusivt og simpelt med plastik champagneglas

Champagneglas plastik er den perfekte eksklusive disponible drikkeglas til enhver lejlighed. Du kan sagtens få den elegante udseende af krystal glas, uden bøvlet med at rengøre og opbevare dem, når du er færdige med at bruge dem. Du skal heller ikke være bekymret over om man taber dem eller går i stykker. Vores champagneglas plastik er klar til at blive brugt lige ud af pakken. Da der er tale om billige champagneglas af plastik, så kan man eventuelt også pynte dem med lidt glimmer til for eksempel en baby shower eller nytårsfest.

Vi har også andre engangsglas

Udover plastik champagneglas har vi også andre typer plastik glas og engangsglas såsom plastik vinglas, plastikkrus, billige ølglas. Vi har altid mange gode tilbud på plastglas. Se også vores udvalg af engangskrus og papbægre her.