Plastik bestik

Plastik bestik i stort udvalg. Billig plastikbestik i mange forskellige varianter her ✓ Lave priser ✓ Billig fragt ✓ +15.000 Trustpilot anmeldelser
Gaffel engangsservice træ - 100 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage

Plastik bestik » Køb plast bestik til den bedste pris

Plastik bestik til billige priser. Stort udvalg i plastikbestik såsom gafler, knive, spiseskeer og teskeer, hvis du vil slippe for opvasken. Bestil i dag og vi leverer dit plastik bestik i morgen. Hvis du er glødende miljøbevidst skal du nok ikke kigge på denne side, men hvis du engang i mellem har brug for at holde en fest eller lignende, hvor du skal bruge meget plastik bestik billigt til, og måske kan du heller ikke overskue at skulle stå og vaske op efter 100 gæster mens du har tømmermænd efter festen.

Plast bestik eller ej?

Engangsbestik er lavet af plastik, og det er ikke lige så rart at spise med som billigt bestiksæt af rustfrit stål. Så det skal man selvfølgelig tage med i sine overvejelser. Der kan også være arrangementer, hvor det af sikkerhedsmæssige årsager ikke vil være velegnet at bruge gammeldags bestik, men hvor engangs plastik bestik er det bedste. Det kan være udendørs arrangementer såsom koncerter og festivaller.

Hvis du holder børnefødselsdag derhjemme tror jeg, det vil være et hit, hvis du købte noget af vores plastik bestik, pommes frites gafler og cola drikkebægre, så kunne du lave hamburger og pommes frites. Det vil de helt sikkert synes om. Prøv at kigge på vores udvalg og se om vi ikke har plastik bestik for dig eller din næste fest..

Kan plastik bestik være miljøvenligt?

Ja, det kan det faktisk. I vores sortiment kan du f.eks. finde miljøvenligt plastik bestik, der er lavet af bionedbrydeligt CPLA-plast. Denne type majsbaseret plastik nedbrydes hurtigt i naturen. Vi har tilladt os at tilføje en smule en smule af vores træbestik til denne kategori, for at give dig et andet miljøbevidst valg af engangsbestik. Ønsker du at se nærmere på vores store udvalg af miljøvenligt plastik bestik billigt og andet bionedbrydeligt engangsservice, så finder du det lige her.

Hvad koster plastik bestik?

Det kan variere rigtig meget alt efter hvilken type og kvalitet af plastik bestik, du er ude efter. Det umiddelbare forskel på vores plastik bestik er størrelse, farve og design. En plastik kaffeske er for eksempel billig bestik da den jo naturligvis er anelse mindre end en almindelig spiseske. Plastik bestik er næsten altid hvide, men hvis du synes det er lidt for kedelig så kan du overveje vores exclusive serie af sort engangsbestik. Denne serie er i en eksklusiv udførsel til både hverdag og til fest. De er også en smule mere robuste end de aller billigste. Husk at se vores udvalg af opbevaringsbøtter.

Grafical.dk har også Kaffe | Te | Cacao, Chokolade | Snacks og artikler indenfor Rengøring | Hygiejne.