Piberenser

Piberensere tykkelse 6 mm længde 30 cm blå | 50 stk.
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Find alt hvad du skal bruge for at lave piberenser nisser og piberenser dyr til hjemmelavet julepynt lige her. Piberenser figurer er sjove og nemme at lave for selv de mindste i familien. De søde små figurerer kan både bruges som kravlenisser rundt omkring på hylder, reoler og sågar i juletræet.

En piberenser er nem at arbejde med for børn
Piberenser nisser og piberenser dyr er samtidig en sikker og let form for hjemmelavet julepynt for selv de mindste at give sig i kast med. Det er kun kreativiteten der sætter grænser for de mange sjove juleprojekter I kan lave derhjemme med piberensere i mange forskellige farver.

Få din piberenser i alle mulige farver
Vi har et stort udvalg af forskellige typer piberenser i alle mulige farver. Til hjemmelavet julepynt er det naturligvis piberensere i farver som rød, grøn og hvid der er mest populære, mens brun f.eks. meget anvendelig, hvis der skal laves piberenser rensdyr. Derudover har vi andre farver, så det er bare med at slippe fantasien løs - hvem siger, at nisser ikke kan være gule eller blå?

Husk også at du kan vælge en type piberenser med varierende tykkelser. Denne type piberenser giver dig flere kreative muligheder og udtryksformer, når du skal lave dyr, mennesker og naturligvis piberenser nisser.

Husk at vi naturligvis også har meget andet udstyr til hjemmelavet julepynt i alle mulige former og afarter.