Paverpol

Paverpol til skulpturer. Hurtig levering af Paverpol skulpturlim med Grafical.dk. ✓ Lav fragt ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Paverpol » Køb billigt Paverpol skulpturlim lige her

Stort udvalg af Paverpol skulpturlim og materialer til dit arbejde med skulpturer. Vi har på Grafical.dk mange aktivitets produkter under hobbyartikler. Til Paverpol er der flere materialer, der er paver color i flere flotte farver, Paverpol skulpturlim, Paverpol Art Stone, Paverplast, net til skulptur og Paverbomuld. Bestil i dag, så kan du snart komme i gang med at lave flotte skulpturer og figurer. Grafical har altid faste lave priser og lynhurtig levering.

Hvad er Paverpol?

Paverpol er en unik skulpturlim, som giver dig mulighed for at lave statuer både til indendørs og udendørs brug, samt abstrakte genstande, dekorationer, vaser, skåle, smykker, masker og meget mere. Du kan sikkert finde på nye ideer hver dag, så det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan lave med dette fantastiske produkt. Det bedste ved det hele er, det er nemt at komme i gang og at alle kan gøre det. Paverpol kan klæbe på alle naturlige materialer, så er man i hvert fald ikke begrænset i sit materialevalg. Man kan for eksempel anvende det på uld, bomuld, træ, læder, papir, silke, ler, polystyren, tørrede blomster, træ, gips m.m. Paverpol kan gøre disse materialer helt stive efter lidt tørretid.

Paverpol - et hurtigtørrende produkt

En anden rigtig god ting med Paverpol er dens hurtigtørrende egeskaber. Dette gør det muligt at lave en færdig genstand på en dag, for eksempel en have skulptur. Man kan også fremskynde tørretiden med en hårtørrer hvis det skal gå ekstra hurtigt. Paverpol er desuden 100% sikkert for både mennesker, dyr og miljø, og det er fremstillet udelukkende vandbaseret. Når du har færdigbehandlet dine ting, så skal man blot vaske hænder og værktøjer med almindeligt varmt vand.

Så det er bare med at komme i gang. Det er nemmere end man tror, og priserne bliver ikke lavere end her på Grafical.dk.

En anden sjov og populær modellerings masse er Silk Clay. Se hele vores udvalg af Silk Clay her. Du kan også se alt inden for modellering og støbning lige her.