Palette

Vi har et stort udvalg af paletter til din maling. Paletter er gode til at blande farver og opdele dine farver, så de ikke blander sig. VI har både paletter af træ, papir og af plastik. Vi har mange forskellige former og størrelser. Vælg blandt andet mellem blomsterpaletter, de er gode til opdeling af farverne, malerpaletter, de er gode til at blande farver på kryds og tværs. Vi har mange paletter med opdelte huller, som kan bruges til at blande farver i eller opdele farver.

Vi har runde-, rektanglet-, blomsterformede paletter. Paletterne kan fås i flere forskellige størrelser, alt efter hvor stor en paletter du skal bruge og hvor mange farver du skal have lagt på. De fleste af vores paletter er hvide eller træfarvede. De hvide plastik paletter er nemme at rengøre, hvid malingen ikke er tørret skal man blot skylle den under vand.

Malerpaletter er i mange år blevet brugt til maling og til at blande farver på. Det er en let måde at få malingen ud af tuben på. Man kan selv bestemme, hvor meget malingen man tager på paletten, det gør det samtidig let at spare på malingen. Vi har et stort udvalg af kunstnermaling og akryl maling, til en rigtig god pris. Vores maling er af høj kvalitet og bruges af rigtig mange kunstner.  

Når man maler er en rigtig del af det penslen, penslen er den du skal bruge til at male på dit lærred med. Det er altid vigtigt at have pensler af høj kvalitet, så de ikke fælder når du maler med dem. Det er også vigtigt at de er lette, at rengøre, det gør alt meget lettere når du er færdig med at male.

Vi har alt hvad du skal bruge til at male. Vi har både pensler, kitler, paletter, maling, lærreder og bøtter til rengøring af pensler.