Overheadprojektorer

Overheadprojektorer til billige priser fra Nobo. Find overheadpenne under OH Penne. Grafical.dk har også Planlægningstavler, Andet konferenceudstyr og Merrild kaffe og tilbehør. Før i tiden var overheadprojektorer et kæmpe hit. I enhver skoleklasse med respekt for sig selv havde man sådan en overheadprojektor. Og dertil hørende transparenter. I dag bruger man ofte en projektor i stedet da dette fungerer meget bedre og er en del nemmere.

Overheadprojektorer skal man nu altså ikke glemme helt i den moderne verden. De er helt kanon gode og uundværlige hvis man skal udsmykke en væg med flotte tegninger. Man finder det ønskede motiv som skal pynte på væggen og derefter udskrives det på en transparent. Så er man klar til at gå igang. Måske ønsker lille Olivia sig My Little Pony på væggen i flotte lilla og lyserøde farver. Det kan også være den seje teenager Christian som går meget op i skateboard. Han skal selvfølgelig have et sejt billede med en fyr som står på skateboard og måske en rampe.

I stuen kan man også bruge metoden med overheadprojektorer. Har man f.eks. hvide vægge og ønsker at pynte dem med et citat eller måske male et sort mønster for at bryde det hvide kliniske er det kun fantasien som sætter grænser. Det er bare at komme i gang med overheadprojektorer og penslen. Du vil med garanti blive populær især hos de mindste i familien.