Osram

Her finder du et stort udvalg af billige Osram-produkter i utrolig høj kvalitet.  Osram LED pærer og Osram lysstofrør bl.a.
Lysstofrør - Osram Lumilux 36W|827 T8 - G13
Før DKK 99,00
DKK 84,15 pr. Stk
På lager - Levering 1-3 hverdage

Osram » Køb billigt online

Er du på jagt efter Osram LED produkter? Her finder du et stort udvalg af billige Osram-produkter. Tyske Osram er en af verdens førende  producenter af belysningsprodukter såsom lyspærer og lysstofrør. Siden 1919 har firmaet produceret el-pærer af utrolig høj kvalitet. Hos Grafical er vi glade for at forhandle Osrams glimrende produkter så du f.eks. kan købe en Osram LED pære af høj kvalitet til en overkommelig pris. Halogen pærer og lysstofrør udgør også en stor del af vores Osram sortiment.

Osram LED pærer

Vores udvalg af Osram pærer er stort. Vi og vi har blandt andet populærer serier som osram dulux. Både Osram dulux s og Osram dulux d. Derudover omfatter vores LED-pære sortiment også osram gu10 og osram led gu10 dæmpbar samt LED og traditionelle lysstofrør som f.eks. Osram l 13w/827. Vi har også mere traditionelle Osram pærer i vores sortiment i mange forskellige former og Watt.

Køb den rette Osram pære til dit behov

Når du køber pærer, bør du altid sikre dig, at de størrelsesmæssigt i din lampes fatning. Derudover bør du sikre dig, at pæren har den lysstyrke, som du skal bruge. Er der tale om en læselampe, skal du f.eks. have fat i en Osram pære med mange Watt, mens en lampe der f.eks. skal bruges til belysning over et spisebord eller i en stue, ikke kræver lige så mange Watt, da lyset ellers kan virke for kraftigt og irriterende over længere tid.
Skal din lampe bruges både til afdæmpet belysning og som læselampe, så kan du med fordel investere i en dæmpbar LED pære fra Osram, som f.eks. Osram LED GU10 Dæmpbar.

Hvad kom først? Lampen eller pæren? De fleste køber normalt deres lamper først, og supplerer derefter op med pærer af forskellig slags efter behov. Men med Osram er kvaliteten så høj og lyset så godt, at det er værd at vælge en Osram pære først, og så finde den lampe der yder pæren størst kredit. Mangler du en lampe til din pære? Så finder du vores store belysningsudvalg lige her. Der er alt lige fra bordlamper til gulv og loftslamper.

Når du køber LED pærer hos Grafical, bliver de leveret lige til døren. Det er ikke alene billigt, det er også sikkert og nemt.