Opvask

Opvaskepulver Suma Base free M4 8x1,5kg
Før DKK 2.479,00
DKK 2.107,15 pr. Pakker
Skaffevare

Forventet: 20-05-2021

Saltpoletter, 10 kg,
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her i varegruppen opvask kan du finde flere forskellige slags produkter inden for maskinopvask, opvasketabs, afspænding og saltpoletter til automatisk dosering. Håndopvask, maskinopvaskepulver, maskinrens, filtersalt og afspænding til manuel dosering. Flere af produkterne  i denne gruppe er beregnet til professionelt brug. For eksempel opvasketabs som er beregnet for brug i professionelle opvaskemaskiner med kort cyklus og høj temperatur.

Der er dog også produkter man kan bruge i den almindelig husholdning. Det kunne være Abena håndopvask, som er et opvaskemiddel med behagelig frisk duft. Til manuel opvask af porcelæn, glas, bestik, gryder mm. Den kan skaffes både med og uden farve & parfume.

Man har mulighed for at skaffe forskellige former for maskinerens til almindelig opvaskemaskiner i hjemmet,  samt rengørings- og afkalkningsmiddel til større industriopvaskemaskiner.

Der findes også forskellige slags maskinopvaskepulver der fjerner effektivt alle typer fedt og madrester fra service og bestik. Nogle kan kun anvendes til opvask af alt ikke-aluminiumholdigt service i opvaskemaskiner. Så husk at læs varebeskrivelsen igennem på produktet for at være sikker på at man køber det korrekte opvaskemiddel.

Hvis man er på udkig efter andre former for rengøringsmidler, så besøg denne varegruppe:

https://www.grafical.dk/rengoerings...