Nøgleringe med billede

Nøglering med billede i stort udvalg til små priser på Grafical.dk ✓ Billig fragt ✓ Hurtig levering ✓ Stort udvalg ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Nøglering med billede

Køb nøglering med billede til Danmarks billigste priser online på Grafical.dk. Her finder du et stort udvalg af nøgleringe med billede, eller det vil sige, du skal selv putte et billede ind i nøgleringen. Så lav din egen nøglering er måske et bedre ord for det. Design nøglering i flere former såsom rund, firkantet, hjerte eller rektangel. Nogen kalder også denne type for en foto nøglering eller en personlig nøglering med billede. Du kan bruge dem til at have et billede af dine børn eller dit kæledyr i, så du ser noget rart, som du holder af, når du har en nøglering med foto.

Køb nøgleringe med billede online

Overskriften er måske en smule misvisende, for vi sælger jo kun selve nøgleringene her på webshoppen og vi tilbyder hverken gravering nøglering, og du kan heller ikke online kreere en nøglering med billede og tekst hos os. Til gengæld kan du købe en rigtig billig nøglering til billede, og design din egen nøglering ved at sætte et foto, en tegning eller et billede ind i nøgleringen. Grafical.dk er en kreativ webshop, som sælger mange DIY hobbyartikler herunder lav selv nøglering med billede og forskellige keyhanger modeller.

Lav din egen nøglering

I denne varegruppe kan du skabe en personlig nøglering med tekst eller et billede, som du selv sætter ind i din næglering, og derefter sætter det blanke låg fast, så billedet eller fotoet ikke falder ud igen. Det kunne eventuelt også være en ide til billede gaver i børnehaven eller SFO'en, så børnene kan lave en personlig billede gave til deres bedsteforældre eller forældre. Det er nemmere at holde styr på nøglerne med en noglering. Det kunne være en nøglering til bilnøgle med billede med tekst, eller hvis du har et firma kunne det være en nøglering med logo. Så klik ind på Grafical.dk næste gang du skal købe et nyt nøglevedhæng eller nøglering med billede.