Mus

Sandberg Wireless Mouse Pro
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Logitech M185 Wireless Mouse Swift Grey
1 anmeldelser
På vej til lager

Forventet: 16-01-2021

Mus til billige priser. Trådløse mus, USB mus, ergonomiske mus og joystik-mus fra LogiTech, Sandberg m.fl. Grafical.dk har også Special-mus, Musemåtter og Ergonomisk IT-udstyr. Mus i alle størrelser, i alle prislejer samt mus med og uden hale. :-)

Hos Grafical.dk finder du mus i mange forskellige udformninger, og hvor priserne er helt i bund. Vi har trådløse mus, høje mus, flade mus og mus i alle mulige farver.

Vi ønsker at sælge kvalitetsprodukter til vores kunder, og forhandler derfor artikler fra eksempelvis Logitech, Verbatim, HP og BakkerElkhuizen.

Se udvalget her i denne kategori, men bemærk også, at vi har et stort udvalg af ergonomisk korrekte mus og pegeredskaber, hvor du blandt andet kan finde joystick-mus og mousetrapper/RollerMouse.

Du kan også se på udvalget af trackballs, der kan være et ergonomisk godt alternativ til en standard mus.

Grafical.dk forhandler også andet end IT tilbehør, så du kan også finde varer i kategorierne kontorhold, emballage, hobby, IT tilbehør og husholdning på webshoppen. Og leder du efter noget specifikt, som du ikke lige kan finde i webshoppen, så prøv at indtast i søgefeltet øverst til højre på siden.

Husk, når du handler hos Grafical.dk, køber du kvalitetsvarer til lavpris med kort leveringstid.