Multicopy

Topsællerten MultiCopy til nettopriser hos Grafical.dk. A4 og A3 kopipapir, printerpapir, laserpapir eller bare hvidt papir til at skrive på i gramvægte 80, 90, 100 gram. Se også Papir, Blæk | Printertoner og Arkivering. Multicopy kopipapir har i mange år været et af de mest foretrukne papirmærker indenfor allround kopipapir og printerpapir til kontoret. Årsagen er at Multicopy papir kører rigtig godt i forskellige kopimaskiner og printere. Uanset om det er laser eller inkjet, så kører Multicopy printerpapir bare fint igennem uden at sætte sig fast.

Kvaliteten af det du printer på Multicopy papir er også i særklasse, for papiret gengiver printet rigtig flot uanset om det er tekst eller billeder. Du skal være opmærksom på at farveprint og fulddækkende print kræver en papirtykkelse på mindst 100 gram for at blive gengivet bedst muligt og ikke gennemvæder Multicopy papiret for meget, så det mister sin struktur og stivhed.

Hvis du bestiller lidt mere Multicopy kopipapir ad gangen får du kvantumsrabatter ved både 5 pakker, 30 pakker og 240 pakker. Så du kan faktisk spare en hel del ved at bestille mere Multicopy papir ad gangen. Vi har en lav fast fragtprist og giver dig gratis levering også kaldet fragtfri levering, hvis du bestiller for et lidt højere beløb.

Vi har ofte tilbud på Multicopy printerpapir i A4 og A3 og vi udsender nyhedsbreve jævnligt med kampagner såsom tilbud, udsalg m.v. Opretter du dig som bruger på Grafical.dk, optjener du samtidig 5% bonus på alle dine varekøb af Multicopy papir og andre kontorartikler.