Moleskine

Notesbog MOLESKINE Pro hard linieret XL sort
Før DKK 309,00
DKK 278,10 pr. Stk
Skaffevare

Forventet: 04-02-2022

Her finder du vores store sortiment af Molkeskine produkter. Moleskinne er en italiensk producent der hovedsageligt producerer og designer luksus notesøger. Moleskine er baseret på notesbøger som blev håndlavet af små franske bogbindere i Paris i det 19-20 århundrede og blev ofte anvendt af kunstnere og forfattere. Disse notesbøger er designet til at følge æstetikken i en traditionel sort notesbog med afrundede hjørner og elfenbenfarvet papir. Brandnavnet, som vi kender det i dag, blev dog først etableret i Italien i 1997.

En Moleskine notesbog har flere fordele i forhold til mange andre notesbøger. Her komme nogle af de bedste årsager til at vælge en Moleskine notesbog:

Kvaliteten på; en Moleskine notesbog er altid i top. Den føles holdbar i hænderne, men papiret har også en rigtig flot tekstur.

Moleskine har måske en lidt højere pris i forhold til den almindelige klasse-notesbog, men de leverer også altid i kvalitet. Netop papiret er også elsket af mange. Den tager godt imod blækket, men blækket bløder ikke igennem siderne. Mange elsker også det elfenbensfarvede papir, da nogle personer ikke bryder sig om at stirre på kridhvidt blankt papir.

Derudover er Moleskine også nemme at have med på farten. Man kan få mange af deres modeller i en Pocket-udgave som gør dem til nogle rigtig gode lommenotesbøger. De er også bogindbundet så de har ikke en almindelig spiralryg, hvilket gør
dem nemmere at opbevare på en bogreol (og spiralen hænger heller ikke fast i alt muligt)

Tryk her for at se hele vores udvalg af notesbøger.