Modellervoks

Soft Foam, ass. farver, 6x10g
På lager - Levering 1-3 hverdage
Her finder du modellervoks i flere farver til modellering. Vores modellervoks er især velegnet til børn, da det er A-mærket, blødt og let at bearbejde. Selv børn ned til 2 år kan komme i gang med modellervoks. Og modellervoks er med til at stimulere børnene og samtidig træne deres motorik. Vi husker nok alle hvor hyggeligt det var, at lave sjove figurer af modellervoks.

[Billig modellervoks til mange timers leg og sjov[/b]
Husker du hvordan dit modellervoks ofte endte med at blive blandet sammen i én stor ubrugelig klump? Det gør vi. Derfor sælger vi billig modellervoks på Grafical.dk. Så dit barn kan få nyt billigt modellervoks. Vi har et kæmpe udvalg af modelleringsmasser, Så hvis du har lyst til at prøve en anden slags end det gammel dags modelleringsvoks, så har vi også et udvalg af selvhærdende ler, der er særligt velegnet til børn. Prøv f.eks. foam clay og silk clay Kan du bedre lide at arbejde med ler, skulle du prøve Fimo kids ler, der er specielt velegnet til børn i alderen 7-8 års alderen og kan hærdes i en almindelig ovn.

Få gang i kreativiteten og kig på vores mange idéer til kreative aktiviteter med modellervoks og andre hobbyartikler. God fornøjelse.

Hold øje med tilbud på modellervoks og optjen bonus
I Graficals online hobby butik kan du altid finde mange gode tilbud på modellervoks og andre kreative hobbyartikler. Hvis du opretter dig som kunde kan du samtidig optjene 5% bonus på alle dine varekøb. Det er en god idé at tilmelde sig vores nyhedsbrev, for så får du direkte besked, når vi har tilbud eller udsalg på modellervoks sæt, enkeltfarver eller tilbehør.