Minimælk

Minimælk på tilbud lige her. Øko mælk og Arla minimælk med hurtig levering her på Grafical.dk ✓ Billig fragt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Minimælk » Billig økologisk minimælk her på Grafical.dk

Her på siden finder du vores udvalg af minimælk, som er kendetegnet ved en lidt lavere fedtprocent sammenlignet med den helt almindelige letmælk. Arla minimælk er fra mærket med det grønne nøglehul, som er din garanti for et sundere valg. Du finder også økologisk minimælk i vores udvalg, hvor mælken kommer fra økologisker køer. Arla øko minimælk CO2e neutralt, og er som sagt produceret i økologiske landbrug i Danmark, hvor der hverken er brugt sprøjtemidler eller kunstgødning. Derudover har dyrevelfærden også meget høj prioritet. Alt hvad du skal gøre er at gennemføre dit køb af økologisk minimælk Arla eller andet økø mælk, så sørger vi for at leveret din bestilling af Arla minimælk 20 ml hurtig og sikkert direkte til dig.

Minimælk hvornår?

Du har måske tænkt: "Hvornår udkom minimælk?". Mini mælk er efterhånden ved at have en del år på bagen. Minimælken blev officielt lanceret i Danmark i år 2001, og faktisk var det første gang i ca. 30 år, at der kom en ny variant af mælk på det danske marked. I løbet af ganske kort tid blev minimælk faktisk den mest populære letmælk i de danske hjem. Så hvis nogle har gået med spørgsmålet "Hvornår kom minimælk?", så har du nu fået svar på det. Hvis man derimod kigger på lancering af skummetmælk, blev det introduceret i 1970'erne.

Har du husket også at købe kaffe?

Du kan bruge minimælk til flere forskellige formål. Som privatperson kan det være en god idé at have en kasse øko mælk på lager i hjemmet, så du altid har noget at tilbyde dine gæster til kaffen. Har du en virksomhed, hvor du holder mange møder, er det ligeledes også en rigtig god idé at have mange minimælk, sødmælk, skummetmælk og/eller letmælk til at ligge. Minimælk Arla er også rigtig fine til at sende med i børnenes madpakker. Så har du en alternativ og billige måde at få billige skolemælk på.

Hvor mange kalorier er der i minimælk?

Hvis man kigger på kalorierne i minimælk, ligger den faktisk mellem let- og skummetmælk, som traditionelt indeholder 0,5% fedt. Men faktisk valgte Arla i 2015 at reducere fedtindholdet på minimælk fedt med 0,1 procentpoint, hvilket betyder, at den i dag ligger med et fedtindhold på 0,4 procent. Så den helt store fordel ved mini mælk er, at du får en mælk med en lav fedtprocent uden at gå på kompromis med smagen. Minimælk kalorier er 36 kcal pr. 100 ml, når man kigger på minimælk næringsindhold. Hvis du vil drikke noget helt uden kalorier, kan du se vores udvalg af te.

Kan man lave risengrød på minimælk?

Er dig eller børnene også helt vilde med risengrød, og vil du samtidig gerne holde den slanke linje? Det er der heldigvis råd for, da du sagtens kan lave en rigtig lækker risengrød minimælk og faktisk endda også på skummetmælk. Dog skal du være opmærksom på, at på grund af det lavere fedtindhold vil det brænde hurtigere på. Så hvis man bruger metoden med at putte risengrøden under dynen i sengen, behøver man ikke bruge al sin tid foran komfuret. Rent smagsmæssigt får man ikke helt den samme fede smag, som vi kender, men på den anden side får du et lidt sundere måltid.