Metal- og metaliserede perler

Sølvcharms, str. 15-20 mm, 80g
1 anmeldelser
På lager - Levering 1-3 hverdage
Hvis du sidder med en lille smykkedesigner i maven, har vi hos Grafical.dk  et stort udvalg af flotte metal- og metaliserede perler til billige penge. Vi har bl.a. nikkelfrie charms og vedhæng med motiver. De fås både med farvet lak, forgyldt, forsølvet eller med speciel overflade- fx med glitter. Hertil også et stort udvalg af perler, hvor flere fås i ægte sølv. Vi har alt lige fra et perle mix med forskellige perler, fine fjer, engle, snefnug og kegler, til glimmerperler, ugler og elefanter. Der er masser af gode muligheder for at lave dit helt eget, personlige smykke.

Det kan være du er ude i at lave en gave til en der betyder meget for dig? Så kan man fx lave en lykkeamulet med en engel i og nogle fine perler, eller man kan lave et personligt armbånd. Hvis du kender en der elsker elefanter. Så kan man evt. købe et fint elefant vedhæng og sætte i smykket.

Når du laver smykker, har du også brug formaterialer hertil. Som bl.a karabinhager, kæder, låse nøgleringe og magnetlåse . Vi har et stort udvalg af smykkedele og værktøj, som kan bruges til fremstillingen.

Vi har også et stort udvalg af forskelligt snøre og wire til din smykkefremstilling. Vi har fx bomuldsnøre, fletsnor, smykkewire, lædersnor, imiteret ruskind, elastiksnøre og forsølvet tråd.

Har du brug for lidt bling- bling til dit smykke, så har vi nogle rigtig flotte glimmerperler, som kan give dit smykke et eksklusivt udseende. De forgyldte eller forsølvede perler har påsatte rhinsten på, som gør den glimtende og iøjnefaldende.
Hvis du er til Sterling sølv, er det også med i vores store udvalg af perler og vedhæng. De fås i antik, plates og børstet sølv.