Leitz Tidsskriftholdere

I denne varegruppe vil man kunne finde de robuste Leitz tidsskriftholdere. Som med mange andre Leitz produkter, kan disse tidsskriftholdere også skaffes i flere forskellige flotte farver.
Lige fra isblå til pink, så der er rig mulighed for at for finde produktet i lige netop den farve man har lyst til.  De fleste tidsskriftholdere, i denne varegruppe er fra den såkaldte “Leitz Plus” serie. Denne serie passer perfekt med andre produkter fra Leitz Plus serien, så man har muligheden for at få det komplette look på kontoret. Men det som kendetegner alle Leitz tidsskriftholdere er at de er udført i et Stærkt og holdbart design, så man kan regne med at have dem stående på kontoret i adskillige år hvis man ønsker.

En anden smart ting ved disse Leitz tidsskriftholdere er at man har stor fleksibilitet, da man har mulighed for både lodret og vandret placering. En anden ting som gør dem fleksible er at de er med aftagelig etiketholder, så man har ligeledes mulighed for at have en etiket for nem identifikation af indholdet på selve holderen. De er også med en høj front som holder dokumenter sikkert på plads. Som med mange andre Leitz produkter, har man mulighed for at designe og printe sin egen etiket på www.leitz-easyprint.com

En anden god Leitz tidsskriftholder er de såkaldte “Click & Store” det smarte ved denne type er at de er sammenklappelig så de er ganske pladsbesparende når den ikke er i brug. De er med topåbning så man har god mulighed for hurtig indsætning og udtagning af dokumenterne.

Hvis man har behov for opbevaringsplads på kontoret, så prøv at se Leitz smarte skuffekabinetter. så prøv at se Leitz smarte skuffekabinetter.