Leitz MyBox opbevaringsbokse

Leitz MyBox opbevaringsbokse, opbevaringsbakker og organiseringsbakker. MyBox serien består af Small og Large opbevaringsbokse med låg. Hertil kan du finde forskellige løsninger som indsatser til boksene, som kan placeres indeni. Der findes to opbevaringsbakker i Small og Large, som er perfekte til hurtig, enkel og praktisk opbevaring. Bakkerne kan som sagt pladseres indeni opbevaringsboksene, men kan også sagtens bruges for sig selv som de er. For endnu mere opdelt opbevaring kan du også finde 2 forskellige organiseringsbakker, som er med inddelte rum. Organiseringsbakkerne kan ligeledes bruges som indsats i Small og Large opbevaringsboksene, men kan sagtens bruges selvstændigt også.

Leitz MyBox - When Storage Matters
Leitz MyBox opbevaringsløsningerne er et super anvendeligt modulsystem, som kan bruges på mange forskellige måder indenfor opbevaring. Uanset om det er hjemme i køkkenet, badeværelset eller på kontoret ved skrivebordet og mødelokalet, ja så er der helt sikkert et design der passer ind.

I videoen herunder, kan du se præsentationen af systemet, og hvordan du kan sammensætte de forskellige produkter.

> KLIK HER OG SE VIDEOPRÆSENTATION AF LEITZ MYBOX

Udover serien MyBox kan du også finde en anden designkollektion af arkivbokse fra Leitz kaldt Click & Store
Click & Store kasserne findes i flere farver og størrelser, og kan samles med det indbyggede kliksystem, og kan også nemt skilles ad igen, hvis du ikke har brug for boksen i et stykke tid.

Udover opbevaringsløsninger er Leitz også et kendt mærke indenfor kontorartikler som mapper, tidsskriftsamlere, notesbøger, laminering, indbinding mv. Hele udvalget af Leitz kontorartikler kan du selvfølgelig også finder her på Grafical.dk