Legekøkken

Legekøkken træ i stort udvalg. Find et super fint legetøjskøkken og meget mere lige her. ✓ Skarpe priser ✓ God kvalitet ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser
Gryde VIGA
På lager - Levering 1-3 hverdage

Legekøkken » Køb et billigt børnekøkken i træ her

Vil du give dit barn en følelse af at være en rigtig kok? Grafical.dk introducerer en kollektion af legekøkken, der forvandler børnenes leg til en autentisk madlavningsoplevelse! Vores sortiment inkluderer alt, hvad et lille hjerte kan begære af et legekøkken. Fra komfur og legekøkken med køleskab til mikroovn, har et hvert stykke legetøj fokus på detaljer, så dit barn kan føle sig som en professionel kok i sit eget lille legetøjskøkken.

Legekøkken træ fra Grafical.dk

Skab fantastiske madlavningsoplevelser for børn med et legekøkken træ. Hos Grafical.dk tror vi på, at leg er en vigtig del af børns udvikling. Med vores legekøkken giver vi dem mulighed for at udvikle deres fantasi, motorik og sociale færdigheder. Vores produkter er skabt med kvalitet og sikkerhed i tankerne, så du kan føle dig tryg, når dit barn leger. Mangler du legekøkken tilbehør, så har vi et stort udvalg af tilbehør til legekøkken i form af mad til legekøkken.

Vores sortiment af legetøjskøkken indebærer:

Komfur: Lad de små "tilberede" deres favoritretter på vores realistiske legekomfur.
Køleskab: Børnene kan "opbevare" deres legemad og "ingredienser" her.
Opvaskemaskine: Efter en travl dag i køkkenet kan børnene "vaske op" og gøre klar til en ny dag.
Mikroovn: Perfekt til "opvarmning" af legemad.
Håndvask: Lær børnene gode vaner ved at "vaske hænder" før madlavning.
Vaskemaskine: For de små, der også vil "vaske tøj" efter en dag i køkkenet.
Strygebræt og Tørrestativ: For børn, der elsker at "stryge" deres dukketøj eller "hænge det op" til tørre.

Køb dit børns drømme legekøkken og ting til legekøkken på Grafical.dk og lad dem dykke ned i en verden af kulinarisk fantasi!

Børnekøkken til endnu lavere priser

Vil du gerne have ekstra gode tilbud på vores lege køkken til børn? På Grafical.dk har vi altid forskellige kampagnetilbud i gang, så du til hver en tid kan finde super gode legekøkken tilbud. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på Grafical.dk for at blive orienteret om opstarten af nye kampagnetilbud. Som velkomst får du en eksklusiv rabatkode til din første ordre, som kan anvendes på produkter som træ legekøkken. Hold derefter godt øje med din indbakke! Vi sender dig nemlig beskeder om spændende kampagnetilbud på vores varierende varesortiment. Der er er altså rig mulighed for at få rigtig gode besparelser på alt vores legetøj på Grafical.dk. Måske er du endda også interesseret i vores udvalg af købmandsbutik. Her kan børnene købe maden, inden de skal hjem i køkkenet for at kokkerer.

Sammensæt dit køkken legetøj

Du kan helt selv sammensætte hvordan dit børne køkken skal se ud. Ønsker du blot et lille legekøkken, kan du for eksempel vælge et legekøkken i træ, hvor ovn og håndvask er inkluderet. Ønsker du et stort legekøkken, kan du vælge at sammensætte flere af vores produkter. Vælg blandt andet at sammensætte et komfur med et køleskab, opvaskemaskine og en håndvask. Her vil du have alt hvad du skal bruge når dit barn ønsker sig et legetøjs køkken. Du kan også vælge vores i forvejen sammensatte pakkeløsninger, hvilket vil være et super godt legekøkken træ tilbud.

Skal du have køkkenredskaber til børn? Så behøver du ikke lede for længe, da de fleste af vores børnekøkken er inklusiv gryder til legekøkken. Vi har også et fint lille sæt med gryder og pander til legekøkken. Så dit barn nemt og hurtigt kan komme i gang med at lege med sit køkkenlegetøj.

Altid gode tilbud på legekøkken i træ

Et legekøkken til børn fra Grafical.dk er ikke kun et stykke legetøj. Det er en investering i dit barns kreativitet og læring. Det fremmer rollespil, samarbejde med andre børn, og lærer dem om madlavning og husholdningsansvar på en sjov og interaktiv måde. Besøg vores webshop på Grafical.dk og dyk ned i vores imponerende udvalg af lege køkken og tilbehør legekøkken børn. Med let navigation, klare produktbilleder og detaljerede beskrivelser, bliver det nemt for dig at finde det perfekte legekøkken til dit barn.

Legekøkken FAQ

Her kan du se de ofte stillede spørgsmål om legetøj køkken børn.

Hvilket legekøkken er bedst?

Du finder det bedste legekøkken på Grafical.dk. Vores køkkener er lavet i træ og er derfor solid og slidstærkt. Det er derfor et særligt velegnet legekøkken 1 år og indtil dit barn ikke gider at lege med det længere.

Hvornår bruger man legekøkken?

Det bruges oftest fra barnet kan stå op og mange år fremover indtil barnet ikke længere synes at det er interessant at lege med.

Er der madtilbehør inkluderet i legekøkkenet?

Vores legekøkken kommer ofte uden madtilbehør, men vi har et bredt udvalg af legemad i træ, som fx frugter, grøntsager, gryder, pander og andre køkkenredskaber, der kan købes separat.

Hvor stort er legekøkkenet?

Størrelsen kan variere baseret på modellen. Detaljerede mål og dimensioner kan findes i produktbeskrivelsen for hvert specifikt legekøkken.

Er legekøkkenet nemt at samle?

Ja, vores legekøkken er designet til at være brugervenligt og kommer med en trin-for-trin vejledning. De fleste forældre finder det nemt at samle inden for en kort tidsramme.