Legamaster

Legamaster er et godt valg hvis du skal du bruge en planlægningstavle til kontoret. ✓ Skarpe priser ✓ Hurtig levering ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Legamaster » Planlægningstavler & tilbehør

Legamaster er et firma, der specialiserer sig i visuelle kommunikationsprodukter til uddannelses- og forretningsmiljøer. De producerer og sælger forskellige typer af whiteboards (både traditionelle og interaktive), flipovers, opslagstavler og relateret tilbehør såsom markører, magneter og renseprodukter. Legamaster er en del af edding Group, som er kendt for deres permanente markører og andre skriveredskaber. Produkterne fra Legamaster er designet til at fremme interaktion og kreativitet i mødelokaler, klasseværelser og kontorer, og de er ofte anerkendt for deres kvalitet og holdbarhed.

Oplev produkter fra Legamaster

Med Legamaster får du kvalitet for dine penge. Grafical.dk har et stort sortiment af Legamaster produkter til arbejdspladsen, som gør jeres interne kommunikation synlig, overskuelig og nem at ændre. Via Legamasters planlægningstavler kan I selv inddele, hvordan jeres system skal fungere. Du kan vælge blandt Legamaster ugetavler, årstavler, multiplannere eller komme-og-gå ordning. Som tilbehør og hjælp til markering af jeres system kan i bruge forskellige farvede tuscher og magneter, som også fås fra Legamaster her på siden.

Køb Legamaster produkter på Grafical.dk

På Grafical.dk har vi håndplukket et sortiment af Legamaster produkter, som står i spidsen for teknologisk innovation og brugervenlighed. Fra det klassiske whiteboard, der er en uundværlig del af enhver brainstorming session, til de interaktive skærme, der bringer præsentationer til liv, finder du det perfekte værktøj til at visualisere dine idéer og projekter. Legamaster arbejder efter slogannet: "We make communication visible" - og det er præcis hvad Legamaster produkter sørger for. Har I en arbejdsplads, skole, sygehus eller lignende, hvor mange kommer og går, kan det være rart at formidle vigtig information nemt og præcist via en Legamaster tavle. De mange visuelle kommunikationshjælpemidler fra Legamaster gør det nemt at holde et højt internt kommunikationsniveau i jeres virksomhed.

Legamaster til whiteboard

Har I i forvejen et almindelig whiteboard, kan i også konstruere denne, så den kan fungere som en planlægningstavle. Legamaster tilbyder nemlig også forskelligt inddelingstape, som kan bruges på whiteboard overflader. Se hele Grafical.dks store udvalg her af Whiteboardtavler, Flipovertavler og Whiteboard-tilbehør.

Hvis du gerne vil se, hvad vi ellers tilbyder af varer i denne kategori; Whiteboard, planlægning, tilbehør mm, kan du også se vores sortiment fra mærket Nobo.