Laserprintere

Laserprintere til billige priser. Vælg mellem HP, Brother og Canon laserprintere. Vi har både sort/hvid, farve og multifunktionsprintere. Velegnet til mellem og større printbehov. Grafical har også Lasertoner, Printerpapir og Kabler | Adaptere. Laserprintere er rigtig gode til dem som har mellem til store printbehov.

Om du ønsker sort/hvid eller farve er alt efter hvad dine behov er. Har du f.eks. ikke brevpapir med fortrykt logo er det helt klart en fordel at vælge laserprintere som kan udskrive i farve. På denne måde kan du udskrive dit firmalogo på både kuverter, papir, fakturaer m.v. og det giver en del flere muligheder end hvis du vælger laserprintere son kun udskriver sort/hvid.

Sender man et brev med posten, altså sådan på den gode gammeldags måde med brevpapir, kuvert og frimærke så ser det bare brand godt ud at logoet står knivskarpt i de rigtige farver.

Har du også brug for at kunne printe to-sidede dokumenter samt scanne, faxe og kopiere har vi hos Grafical.dk og gode laseprintere som er ideelle i små og mellemstore kontorer.

Det at skulle ud og købe en ny printer kan godt være lidt tidskrævende. Her hos Grafical.dk kan du i fred og ro sidde og læse om de forskellige modeller, hvad de kan, hvor de anbefales osv. og selvfølgelig er det til vores sædvanlige billige priser.

Når du har valgt din nye printer kan du klikke ind på papir og finde den kvalitet som passer til dine behov. Skulle du komme til at skrive nogle ekstra ark ud under din kæmpe begrejstring over din nye laserprintere vil det være en god idé med en papirkurv at smide det i.