Kuvertløbere

Her ser du alle de forskellige kuvertløbere som vi har i sortimentet, til at kunne gøre din borddækning mere festlig. Du kan få dem i forskellige farver. Både ensfarvede og i tema farver. Det ser super godt ud, at have en kuvertløber liggende midt på bordet. Bordet bliver mere farverig og indbydende at se på.

Du kan også matche med servietter i samme farve. Det gør bordet endnu mere iøjnefaldende. Det ser hyggeligt ud på julebordet eller tag-selv-bordet når der ligger en jule-kuvertløber midt på. Vi har billige kuvertløbere /  bordløbere til enhver smag.

Hos Grafical.dk finder du alt hvad du skal bruge til at holde en fest. Om det så er julefest, konfirmation, fødselsdag eller bryllup, så har vi masser af ting udover kuvertløbere du kan bruge til både borddækningen, pynten og invitationerne. Med vores 50.000 forskellige vareartikler er der rig mulighed for, at kunne få lige det du ønsker dig.

Se også vores store udvalg af forskellige bordduge i forskellige farver. Der er bordduge som passer til enhver lejlighed. Om det er til fest eller til din restaurant, så har vi nok at vælge imellem, i både firkantede og runde varianter. 

Husk vi hos Grafical.dk altid har hurtig levering hvis du bestiller vores lagervarer. Er du i tvivl om leveringstiden, kan du altid kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig, så du kan være sikker på at nå at få dine varer tidsnok til din fest. Især hvis det er et stort antal af samme vare du ønsker, er det vigtigt at være sikker på at de alle er på lager.