Krus

Tilbudspriser på krus. Se de billige priser på kopper og krus lige her. ✓ Super kvalitet ✓ Billig fragt ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Krus » Billige krus og kopper i stort udvalg

Her finder du vores store udvalg af billige krus. Fælles for disse kaffekrus, kaffekopper, tekopper og tekrus er at de alle er særligt egnede til at blive dekoreret. Vi har krus til maling så du og din familie kan dekorere jeres egne kaffe krus. Her hos Grafical.dk finder du let et te krus eller en kaffe kop til dekorering. Vælg mellem hvide og sorte tekopper og krus til kaffe. Du kan se det store udvalg af alle vores kopper og krus lige her på siden til rigtig gode priser.

Stort udvalg af flotte krus

Leder du efter keramik krus, der kan bruges til kaffe og te? Du kan drikke lige, hvad du vil fra vores kaffe kopper. Hos Grafical.dk finder du både små og store krus, så du kan få præcist det, du leder efter. Vi har også kaffe krus i forskellige farver. Du kan nemlig både få hvide krus med hank og sorte krus uden hank - eller omvendt. Fordelen ved et kaffekrus med hank er at det typisk er lidt mere behageligt at holde ved, når koppen bliver lidt varm. Dog er de fine thermo krus lavet så man sjældent brænder fingrene ved at holde ved dem med kaffen i. Det gør også de store krus rare at holde ved om vinteren, da man rigtig kan få varmet hænderne op, når det er blevet koldt udenfor. Skal du have sjove krus, kan vi varmt anbefale selv at male dem. Så bestemmer man nemlig helt selv. Det kan sagtens gøre på vores hvide kopper. Når de så er færdig har man et helt unikt drikkekrus, som andre kan være misundelige på. Du kan købe store kaffekopper og termo krus lige her på siden til Danmarks bedste priser.

Personlig kaffekop som gave

Glæde bedsteforældrene og andre kaffeglade familiemedlemmer med en kaffekop, som dine børn eller du selv har været med til at dekorere. En flot malet kaffekop med et personligt motiv er en perfekt og personlig gave. Og også en god måde at sikre sig, at ingen andre løber med dit kaffekrus på arbejdet. Hvis du gerne vil male på krus, er du kommet til det helt rigtige sted. Alle mulighederne i vores sortiment kan nemlig males på, så du kan design dit eget krus. Lav dit eget krus med alt fra Grafical.dk. Du bestemmer helt selv om det skal være et krus med tekst, krus med navn eller bare et flot billeder, du helt selv maler på vores krus og kopper. På den måde er du sikker på, at det bliver et helt personligt krus, du selv kan bruge på arbejdet, eller et personligt krus til en super god gave. Du finder de flotte krus lige her hos Grafical.dk til en lynhurtig levering.

Husk pensler og maling

Når du har fundet dig de rette store kaffekrus og tekopper her på siden, kan du med fordel kigge i vores sektion med maling og tuscher til porcelænsmaling. Husk også kitler og engangshandsker til at beskytte jeres tøj, når I maler på kaffekrus. Så skal du have et stort krus til te eller en stor kaffekop til at dekorere, så har vi alt, du skal bruge lige her på siden. Se de billige priser på din næste stor kop, krus keramik eller termokrus porcelæn lige her. Bestiller du lagervarer i dag, leverer vi indenfor 3 hverdage direkte til din adresse.

Har du nogle spørgsmål til vores krus, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi sidder altid klar både på mail og telefon. Husk også at tage et kig på vores kaffe og på vores te, så du har noget at komme i de fine krus.'

Få billige krus med ekstra rabat

Hvis du gerne vil spare ekstra penge på vores i forvejen billige krus, skal du holde øje med vores tilbud. Den nemmeste måde at gøre det på, er at skrive sig op til vores nyhedsbrev. Som modtager af nyhedsbrevet får du nemlig automatisk besked, næste gang der er ekstra billige krus til salg på Graficalk.dk.
Er du f.eks. på jagt efter særligt billige krus med hank, vil det også glæde dig, at du som modtager af nyhedsbrevet, også får adgang til særlige tilbud og rabatkoder, der kun gælder for nyhedsbrevsmodtagere. Når du skriver dig op til nyhedsbrevet får du desuden en særlig velkomstgave i form af en rabatkode, du kan bruge på at gøre dine køb af billige krus endnu billigere!