Kladdehæfter

Tilbudspriser på kladdehæfter og stilehæfter - Få kladdehæfte leveret hurtigt ✓ Prisgaranti ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser ✓ Dansk webshop
Mødeprotokol klasselærer, 1 stk.
På lager - Levering 1-3 hverdage
Køb kladdehæfter, skolehæfter, glosehæfter og skoleprotokol mm. på Grafical.dk og få dem leveret med posten. Vi har et stort udvalg, hurtig levering og som altid lave priser.

Kladdehæfter til undervisning

I vores udvalg finder du et stort udvalg af forskellige typer kladdehæfte - også kaldet skolehæfte. Du kan ikke alene vælge imellem forskellige størrelser men også skolehæfter til forskellige formål.

Kladdehæfter a4 og kladdehæfte a5

Den mest almindelige størrelse kladdehæfter er et kladdehæfte a4. Kladdehæfter A4 passer nemlig fint i de fleste skoletasker og mapper. A4 størrelsen giver dig også god plads til diverse notater, udregninger eller andet, der skal foretages i kladdehæftet.
Men der kan være tilfælde, hvor et mindre kladdehæfte er nødvendigt. F.eks. for de mindste elever, hvor en stor skoletaske der kan rumme et A4 skolehæfte ikke er praktisk. Her er et kladdehæfte A5 den perfekte løsning.

Matematik kladdehæfte

Blandt vores kladdehæfter finder du også hæfter der er designet til at blive brugt i naturvidenskabelige fag. Til dette formål kræves et kladdehæfte med kvadrerede sider fremfor linjerede. Du finder hæfter fra forskellige producenter men vores Bantex kladdehæfte er blandt de mest efterspurgte.

Stilehæfte

Foruden kladdehæfter med kvadrater har vi også kladdehæfte linieret som f.eks. kan bruges som glosehæfter eller til at skrive notater, stile eller andet i. Disse stilehæfter anvendes f.eks. ofte i de mindre klasser, når der skal øves træning i skrivning, hvor bogstaverne skal holdes inden for linjerne.

Kladdehæfte med tabel

Vi har også kladdehæfter med tabel til at holde styr på elevernes fravær, opgaveafleveringer mv. Denne type kladdehæfter kaldes også for f.eks. skoleprotokol eller mødeprotokol. Og selvom mange af disse protokoller i dag oftest føres digitalt, er der mange der foretrækker en fysisk skoleprotokol.

Billige kladdehæfter

Er du på jagt efter gode tilbud på billige kladehæfter? Så er du naturligvis kommet til det helt rette sted. På Grafical.dk kan du altid gøre et godt kladdehæfte køb til lave priser, men vi har også ofte tilbud på både kladdehæfter, glosehæfte, skoleprotokol, mødeprotokol, stilehæfte mfl.
Hvis du vil være sikker på at få del i disse gode udsalg på ekstra billige kladdehæfter, så skal du få skrevet dig op til vores nyhedsbrev. Som abonnent på dette, får du nemlig besked via mail, når vi kører gode kladdehæfte tilbud. Samtidig følger der en række andre fordele med, når du skriver dig op til nyhedsbrevet. Som en velkomstgave får du f.eks. en rabatkode, du kan bruge til at gøre dit næste køb af kladdehæfter endnu billigere.
Modtagere af vores nyhedsbrev får også adgang til særlige tilbud, rabatter og fragtfrie dage, som f.eks. kan udnyttes til at gøre dine kladdehæfte køb endnu billigere.

Spørgsmål om kladdehæfter?

har du nogen spørgsmål om kladdehæfter, som du brænder inde med? Så tøv ikke med at ringe til vores hjælpsomme kundeservice. De sidder klar til at svare dig via mail eller telefon på spørgsmål om kladdehæfter eller nogle af vores tusindvis af andre produkter. Skal du f.eks. købe kladdehæfter til en hel skole, så giv os et ring og hør om vi måske kan give dig nogle gode råd eller en ekstra rabat på kladdehæfter.