Karduspapir

Se vores spændende udvalg af karduspapir til billige priser i flere farver og størrelser. Vælg mellem ark i størrelserne A4, A3 og A2 i farverne grå, hvid og sort. Vi har ikke A1 ark, men du kan også købe kardus papir på en rulle med en bredde på 96 cm og med 30 meter karduspapir på rullen i farven brun. Vi leverer papiret direkte til din adresse i hele Danmark til en fast lav fragtpris, og bestiller du lidt mere ad gangen tilbyder vi også gratis levering.

Hvad er karduspapir?
Karduspapir er groft og tykt papir med mønster, der som regel er brunt eller gråt. Det bliver også ofte kaldt tegnekardus papir.  På Grafical.dk kan du dog også købe det i hvid og sort. Det er genbrugspapir. Kardus papir kan bruges til indpakning, men det kan også bruges til at tegne eller male på. Nogen bruger det også som afdækning. Flere kunstnere bruger kardus karton til tegninger og malerier.

Alt vores karduspapir på A2, A3 og A4 ark har en tykkelse på 100 gram pr. m2. Vores tegnekardus på rulle er lidt tykkere eller kraftigere nemlig 130 g/m2, hvilket gør rulle kardusen lidt mere egnet til indpakning eller afdækning.

Er du på udkig efter noget gråt tegnekardus , så prøv at kigge på vores sortiment af kardus papir, som egner sig godt til billedkunst. Det grå kardus papir er nok den mest brugte farve.

Kardus papir bliver også kaldt "Kraft Paper" på engelsk , og det er produkt der kan anvendes både til  kunstprojekter, baggrunde, indpakning og meget mere. De fleste kender det nok fra papirsække til cement, melposer eller indpakning til blomster. Du kan altid købe billig kardus papir her hos Grafical.dk Vi har ofte gode tilbud på mange af vores hobbyartikler, og dermed også vores kardus papir.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på at få besked næste gang vi har tilbud på kardus papir igen.

Her kan du se vores øvrige udvalg af mønstret papir og tegnepapir.

Karduspapir FAQ

Her er de oftest stillede spørgsmål om karduspapir.

Hvad er karduspapir?

Karduspapir er groft og tykt papir med mønster, der som regel er brunt eller gråt. Det bliver også ofte kaldt tegnekardus papir. På Grafical.dk kan du dog også købe det i hvid og sort. Det er genbrugspapir.

Hvilke størrelser kan man finde karduspapir i?

På Grafical.dk kan du finde karduspapir i A2, A3 og A4 format, så der er helt sikkert noget til ethvert behov.

Hvor mange farver kan jeg købe karduspapir i?

Karduspapir finder i flere forskellige farver. De meste almindelige farver er brun, grå, hvid og sort. Klik dig in på vores side og se vores udvalg.