Julekalender

Lav din egen personlige julekalender. Her finder du alt hvad du behøver for at kunne lave din egen personlige julekalender. Vil du gerne skabe en julekalender der afspejler dig, din familie, dine børn mfl.? Hvis du laver din egen julekalender, kan du fuldkommen selv bestemme hvordan den skal se. Vi har både "blanke" julekalendere, som du selv f.eks. kan tegne på eller dekorere med billeder, forskellige former for julepynt eller lignende. Kun fantasien sætter grænser.

Farvelæg din hjemmelavede julekalender
Er dit barn glad for malebøger kan du med fordel vælge en hjemmelavet julekalender, der allerede har motiver, der blot skal farvelægges. Det er et sjovt alternativ til de købte julekalendere og et projekt som du og dit barn kan hygge jer med sammen derhjemme.

Slip kreativiteten løs i din hjemmelavede julekalender
En hjemmelavet julekalender åbner for alle muligheder. Er dit barn glad for dinosaurer, er der intet der forhindre dig i at lave en dinosaur-julekalender. Er svigermor glad for katte? Så lav hende en personlig julekalender med billeder af katte. Osv. I vores sektion med skriveredskaber kan du finde alle de tusser, farveblyanter og markere, du har brug for, hvis du vil farvelægge din julekalender.

En hjemmelavet julekalender giver dig også mulighed for at være eksperimenterende. F.eks. har vi oplevet kunder, der har malet QR-koder inde bag lågerne i julekalenderen. Når deres børn så indscannede QR-koderne, ledte det dem hen til hjemmesider med små spil eller sjove videoer fundet på nettet. Andre har haft gavekoder bag lågerne.