Jabra

Køb Jabra headset og Jabra hovedtelefoner og få dem leveret til døren. Det er billigt ✓ sikkert ✓ og hurtigt ✓ Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at vælge det rette headset til dine behov.
Headset Jabra Evolve2 65 MS Stereo (USB-A)
På vej til lager

Forventet: 27-05-2024

Jabra Evolve 65 MS Stereo, Black
På lager - Levering 1-3 hverdage
Højtaler Jabra Speak 510 MS USB Black
På vej til lager

Forventet: 23-05-2024

Jabra PRO 920 Mono, Black
På vej til lager

Forventet: 23-05-2024

Køb Jabra headset online

Jabra headset til kontoret og privaten. Jabra laver super lækre headsets og hovedtelefoner der er nemme at bruge og yderst behagelige at have på. Lyden er god og det samme er mikrofonen i et par Jabra hovedtelefoner.

Jabra headset til kontor

Jabra leverer nogle af de bedste hovedtelefoner til arbejdsbrug, vi kan komme på. Ikke mindst det yderst populære Jabra Evolve 75 headset, som du også finder her på siden. Hos Grafical vælger vores medarbejdere selv hvilke headsets de vil bruge, og langt de fleste foretrækker Jabra, hvilket nok er den bedste anbefaling vi overhovedet kan give af et Jabra headset. Med et Jabra headset får du ikke kun god lyd til fair priser, du får også en god mikrofon, hvilket er vigtigt for f.eks. en kundeservicemedarbejder eller en sælger der bruger mange timer hver dag på at snakke i telefon med kunder. Jabra sikrer at du får et godt lydbillede så kvaliteten af dine samtaler afspejler den kvalitet du driver din virksomhed med.

Jabra bluetooth speakerphone til konferencer

Skal du afholde konferenceopkald med mange deltagere i samme rum? Så er en af Jabras speakerphones med bluetooth og USB et glimrende valg - prøv f.eks. en Jabra Speak 510. Kobl den direkte i en computer eller smartphone, så hele lokalet kan være med på opkaldete. Det er simpelt og nemt at bruge og lydkvaliteten er utroligt god. Jabra speakerphones har 360 graders dækning og intelligent mikrofon, der automatisk stiller ind på den retning der bliver talt fra, og forstærker lyden, mens forstyrrende lyd sorteres fra - det er simpelthen genialt.