Isbæger

Isbæger til de varme sommerdage. Nyd din is med isbægre til lave priser. ✓ God kvalitet ✓ Tilbudspriser ✓ +10.000 Trustpilot anmeldelser

Isbæger » Køb billige isbægre online

Stort udvalg af isbægre i forskellige varianter. Køb dit isbæger til super priser her hos Grafical.dk. Isbæger findes i fire forskellige størrelser med flerfarvet motiv. Isbægrene er i pap og bruges både i caféer, isbutikker eller til store fester. Så uanset om der er bestilt 1, 2, 3 eller 4 kugler med pynt og skum, ja så burde der være et isbæger der passer til formålet. Køb dit isbæger i dag og få det direkte leveret til adressen indenfor meget kort tid. Gør klar til sommeren med isbægre fra Grafical.dk.

Et isbæger er et must!

Hvis du vil sælge is, så skal du næsten sikkert også have nogle tilhørende isbægre. Selvom du måske sælger vaffel is, så er det altid en god ide også at kunne tilbyde is i et isbæger, til dem som ønsker en portion is uden vaffel. Det kan også være du kun vil sælge is i et isbæger. Det er noget nemmere at håndtere, og ikke mindst billigere end af have styr på en masse vaffler. Derudover er et isbæger holdbar, og knækker ikke som en vaffelis nogle gange kan gøre. Et isbæger kan også holde sig i ufattelig lang tid, så det er nemt at have styr på lagerbeholdningen. Her på siden finder du alle de isbægre, du skal bruge. Isen må du dog selv stå for. Skal du bruge andre snacks, har vi hos Grafical.dk også et stort udvalg af både chokolade og bolcher.

Det kan også være at du vil sætte prikken over i'et på til en festlig lejlighed ved at tilbyde is til dessert! Det er en sikker vinder til børnefødselsdage, og du kan købe flotte Isbægre her på siden som du kan bruge. De findes med flere forskellige motiver, og er fremstillet i en professionel kvalitet. Med isbægre til festen er oprydningen også super nem, for de kan bare smides ud bagefter. Det betyder at du med isbæger fra Grafical.dk kan slippe helt for opvasken på dine desserter. Det er da super lækkert!

Husk også at bestille nogle tilhørende plastik skeer som du kan serverer sammen med isbægeret. Du kan også bestille en decideret "isspade" som passer perfekt til isbægrene.

Isbægre i forskellige varianter

Her på siden finder du dit isbæger i forskellige farver og størrelser. De er alle sammen lavet af pap, så de er nemme at smide ud efter brug. Hvis du ikke vil have dine isbægre med et smart mønster på, kan du også købe dem i helt almindelig brunt pap. Udover de forskellige isbægre kan du også købe isspader til isen. Så har de kunder eller dine gæster nemlig også noget at spise isen med, da det altså er utrolig svært at gøre med fingrene. Her hos Grafical.dk finder du et perfekt isbæger til fest og alt tilbehøret der til.

Har du isbæger spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til vores isbægre? Så grib telefonen eller skriv en mail til os. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, så du kan få det rette isbæger til dine kunder eller dine gæster. Husk du også kan tilmelde dig nyhedsbrevet for at få super kampagnetilbud. Vi har altid billige priser på shoppen og kører ofte kampagnetilbud. Så vil du gerne have de bedste besparelser, så er nyhedsbrevet en meget stor hjælp. Ellers er det bare at tage et kig her på siden og bestil det bedste isbæger til super priser.