Isbæger

Isbæger findes i fire forskellige størrelser med flerfarvet motiv. Isbægrene er i pap og bruges både i caféer, isbutikker eller til store fester. Så uanset om der er bestilt 1, 2, 3 eller 4 kugler med pynt og skum, ja så burde der være et isbæger der passer til formålet.

Hvis du vil sælge is, så skal du næsten sikkert også have nogle tilhørende isbægre. Selvom du måske sælger vaffel is, så er det altid en god ide også at kunne tilbyde is i et isbæger, til dem som ønsker en portion is uden vaffel. Det kan også være du kun vil sælge is i et isbæger. Det er noget nemmere at håndtere, og ikke mindst billigere end af have styr på en masse vaffler. Derudover er et isbæger holdbar, og knækker ikke som en vaffelis nogle gange kan gøre.

Det kan også være at du vil sætte prikken over i'et på til en festlig lejlighed ved at tilbyde is til dessert! Det er en sikker vinder til børnefødselsdage, og du kan købe flotte Isbægre her på siden som du kan bruge. De findes med flere forskellige motiver, og er fremstillet i en professionel kvalitet.

Husk også at bestille nogle tilhørende plastik skeer som du kan serverer sammen med isbægeret. Du kan også bestille en decideret "isspade" som passer perfekt til isbægrene .