Indbindingstape

Her finder du indbindingstape til gode priser. Vælg mellem flere længder og bredder fra mærkerne Scotch, 3M og Esselte. Kan anvendes til bogryggen, eller som ekstra forstærkning. Fås i klar, sort og blå. Indbindingstape kan gøre stor gavn på de gamle bøger.

Er du en af de heldige som har fået noget af din arv på forskud? Hele familiens samling af gamle indbundne bøger står nu på din bogreol. Du opdager dog hurtigt at hvis de skal have en chance for at overleve en eneste læsning mere må du gøre noget. Det er her indbindingstape kommer ind i billedet. De gamle bøger er måske ved at tabe selve indbindingen og det ville jo være rigtig trist. Hvis du åbner bogen og tager dit indbindingstape frem er du allerede godt på vej. Klip den ønskede længde indbindingstape af med en  saks og klæb det langs den første side på bogen og omslaget. Dette vil bevirke at bogen holder rigtig fint sammen de næste mange år. Så derfor inden du bare tager kontortape skal du lige se vores udvalg af indbindingstape. Det er en nem og billig måde at få dine fine bøger til at holde til næste generation.

Det er jo heller ikke alle som ønsker at have de gamle bøger til at stå fremme på bogreolerne. Derfor vil det stadig være en god ide at gøre den gode gerning og bruge indbindingstape.

Hvis de skal pakkes ned i kasser kan du nemt forsegle dine papkasser med pakketape.